Ηγουμενίτσα: Ξεκίνησε τα δρομολόγια του το ΕΛΥΡΟΣ, στην γραμμή της Βενετίας, αντικαθιστώντας το ΑΣΤΕΡΙΩΝ


Αλλαγή σκυτάλης είχαμε από προχθες το βράδυ στα δρομολόγια της Βενετίας που εκτελεί η κοινοπραξία ANEK LINES - SUPERFAST FERRIES. 
Την θέση του Αστερίων πήρε η ναυαρχίδα της ΑΝΕΚ, Έλυρος. 
Το Έλυρος ντεμπουτάρει για πρώτη φορά σε γραμμή της Αδριατικής και αναβαθμίζει με το υπέροχο ξενοδοχειακό του την γραμμή της Βενετίας. 
Πρόκειται να μείνει στην γραμμή της Βενετίας για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, πιθανολογείται περίπου έως τις 20 Μαΐου, μιας και πρόκειται να ετοιμαστεί για την καθιερωμένη καλοκαιρινή του ναύλωση στην Algerie Ferries, πραγματοποιώντας πλόες από την Μασσαλία (Γαλλία) και το Αλγέρι (Αλγερία). 
Για το δε Αστερίων, που ανήκει στην Stena Ro Ro, η διετής ναύλωση του στην κοινοπραξία έφτασε στο τέλος της, ωστόσο το πλοίο έχει ήδη ναυλωθεί στην γαλλική Brittany Ferries εδώ και αρκετό καιρό και έπεται η δρομολόγηση του στην γραμμή Κόρκ (Ιρλανδία)- Σαντατέρ (Ισπανία) με νέο όνομα Connemara. 
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνουν γνωστές και οι καταιγιστικές αλλαγές στις γραμμές της Αδριατικής.

Κείμενο-Φωτογραφίες: Μάριος Φερεντίνος


 
Ηγουμενίτσα: Ξεκίνησε τα δρομολόγια του το ΕΛΥΡΟΣ, στην γραμμή της Βενετίας, αντικαθιστώντας το ΑΣΤΕΡΙΩΝ Ηγουμενίτσα: Ξεκίνησε τα δρομολόγια του το ΕΛΥΡΟΣ, στην γραμμή της Βενετίας, αντικαθιστώντας το ΑΣΤΕΡΙΩΝ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 11, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-up

Σελίδες