Αλωνίζουν τα σκουπίδια στην παρόχθια ζώνη του Αχέροντα. Τι λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος



Εικόνα ντροπής παρουσιάζει η παρόχθια ζώνη του Αχέροντα σε ορισμένα σημεία του μήκους της, λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν και με το Πάσχα προ των πυλών, με απορρίμματα και κομμένα κλαδιά από τα άρρωστα πλατάνια άλλα και υπολείμματα αγροτικών εργασιών, να κείτονται λίγα μέτρα από τα μυθικά κατά τα άλλα νερά.

Το φαινόμενο αυτό είναι διαχρονικό και επανεμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει τόσο για την μόλυνση του περιβάλλοντος όσο και για το τουριστικό προϊόν.

Τα απορρίμματα είναι προϊόν της παρουσίας Ρομά στην περιοχή, ενώ τα υπόλοιπα όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, είναι από εργασίες φορέων άλλα και από ιδιώτες.

Στην απουσία οδηγών αποδίδει την μη επέμβαση της δημοτικής αρχής ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Χρήστος Ντρίτσος και όπως ανέφερε στην paramythia-online.gr, το πρόβλημα θα λυθεί το αμέσως χρονικό διάστημα με την ένταξη στο δυναμικό του δήμου των νέων μονίμων υπαλλήλων.

Μέχρι τότε όμως, καλό είναι να περάσει ένα απορριμματοφόρο και να μαζέψει τουλάχιστον τα οικιακά απορρίμματα καθώς έχουμε μπει στην Μεγάλη Εβδομάδα και η περιοχή παρουσιάζει αυξημένη επισκεψημότητα.


 
Αλωνίζουν τα σκουπίδια στην παρόχθια ζώνη του Αχέροντα. Τι λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αλωνίζουν τα σκουπίδια στην παρόχθια ζώνη του Αχέροντα. Τι λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.