Ηγουμενίτσα: Άγνωστη έννοια η κυκλοφοριακή αγωγή



Άγνωστη έννοια φαίνεται πως είναι για ορισμένους από εμάς, η κυκλοφοριακή αγωγή και ο σεβασμός των σημάτων της τροχαίας.

Τελευταίο παράδειγμα, τα κολωνάκια στην παραλιακή οδό της Ηγουμενίτσας, που αποτρέπουν τους οδηγούς να παρκάρουν, δημιουργώντας πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Παρ' όλη την προσπάθεια από την πλευρά του Οργανισμού Λιμένος να βάλει τάξη στο παραλιακό μέτωπο, αίτημα πολλών χρόνων, φαίνεται πως ορισμένοι αδιαφορούν προκλητικά.

Λειτουργώντας ως "εξυπνότεροι" από εμάς τους υπόλοιπους, που παιδευόμαστε να βρούμε να παρκάρουμε νόμιμα, παρκάρουν πάνω στα κολωνάκια, με αποτέλεσμα τα περισσότερα να έχουν καταστραφεί.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι άντρες του λιμεναρχείου και της τροχαίας, καλό θα είναι, πέρα από το προβλεπόμενο πρόστιμο, να χρεώνουν στους "έξυπνους" οδηγούς και το κόστος αντικατάστασης για τα κολωνάκια που κατέστρεψαν.

Δεν φταίνε οι νομοταγείς πολίτες, που καλούνται να πληρώσουν από τους φόρους τους αυτές τις ζημιές, επειδή κάποιοι δεν σέβονται το κοινωνικό σύνολο.


 
Ηγουμενίτσα: Άγνωστη έννοια η κυκλοφοριακή αγωγή Ηγουμενίτσα: Άγνωστη έννοια η κυκλοφοριακή αγωγή Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Απριλίου 14, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.