Εκπροσώπηση του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Ηπείρου στο Πανευρωπαϊκό Νοσηλευτικό Δίκτυο Florence NetworkΗ φοιτήτρια του Τμήματος Νοσηλευτικής της ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Ηπείρου, κ. Γεωργία-Παναγιώτα Βόσσου, εκλέχθηκε στο Φοιτητικό Συμβούλιο του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Florence Network, με τομέα ευθύνης της την προβολή (visibility) του Δικτύου.

Το Florence Network είναι ένα πανευρωπαϊκό νοσηλευτικό δίκτυο, που περιλαμβάνει 40 Νοσηλευτικά Τμήματα από 18 διαφορετικές χώρες.

Το Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Ηπείρου, είναι το μοναδικό Τμήμα Νοσηλευτικής από την Ελλάδα, που έχει επιτύχει να αποτελεί μέλος του.

Η εκλογή της κ. Γεωργίας-Παναγιώτας Βόσσου αποτελεί ένδειξη της δυναμικής τόσο της ίδιας της φοιτήτριας όσο και του Τμήματος αλλά και του Ιδρύματος στην Ευρώπη, καθώς αποτελεί ευκαιρία για την περαιτέρω προβολή τους.

Το Τμήμα Νοσηλευτικής, συγχαίρει την κ. Βόσσου για τη διάκρισή της και της εύχεται καλή θητεία.


Εκπροσώπηση του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Ηπείρου στο Πανευρωπαϊκό Νοσηλευτικό Δίκτυο Florence Network Εκπροσώπηση του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Ηπείρου στο Πανευρωπαϊκό Νοσηλευτικό Δίκτυο Florence Network Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 25, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Blog Pop-up

Σελίδες