thespro.gr

Ειδήσεις από τη Θεσπρωτία, την Ηγουμενίτσα, το Φιλιάτι, την Παραμυθιά Υπεύθυνος: Αναστασίου Α. Ευάγγελος Τηλ. 6937784937 Email: info@892.gr

Αρχείο

Image and video hosting by TinyPic

ΔΙΑΦΟΡΑ

ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ


15 Απριλίου 2018

Στο Hell's Kitchen συμμετέχει ο 25χρονος Θεσπρωτός μάγειρας Nίνο Τσατσούλης


Στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, Hell's Kitchen συμμετέχει ο 25χρονος Θεσπρωτός μάγειρας Nίνο Τσατσούλης

Στο Hell's Kitchen, 20 φιλόδοξοι μάγειρες (10 γυναίκες και 10 άνδρες) καλούνται να αποδείξουν τις ικανότητες και τις αντοχές τους, μέσα από μία σειρά ομαδικών αρχικά και στη συνέχεια ατομικών διαδικασιών, σε συνθήκες κανονικού εστιατορίου. 

Οι διαγωνιζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με τις πιο σκληρές δοκιμασίες, καλούνται να κερδίσουν τις εντυπώσεις των «πελατών» και του Έκτορα Μποτρίνι ο οποίος παρουσιάζει τις δοκιμασίες και την εκπομπή. 





Πληροφορίες για τον Nίνο Τσατσούλη
Ηλικία: 25
Επάγγελμα: Μάγειρας. Ιδιοκτήτης Makaronino όπου και εργάζεται
Προϋπηρεσία: GrandHotel, ExelisonHotel, Υδρογόνο 2, TheMarie, LaPasteria ως Υπεύθυνος Κουζίνας ή Chef
Σπουδές: Τεχνικός Μαγειρικής, Αρτοποιός, Ζαχαροπλάστης
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Προσωπικές πληροφορίες: Από πολύ νωρίς κατάλαβε την αγάπη του για την μαγειρική. Από δέκα ετών δούλευε στο πλάι των γονιών του, στο οικογενειακό εστιατόριο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας. 
Στα 21 του, ανέλαβε το πρώτο 4στερο ξενοδοχείο με επιτυχία. Μέσα στην κρίση πήρε το ρίσκο να ανοίξει τη δική του επιχείρηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τα κατάφερε. Συγκατοικεί στη Θεσσαλονίκη με την 23χρονη κοπέλα του, σερβιτόρα στο επάγγελμα. 
Για πέντε χρόνια ασχολήθηκε με το bodybuilding και κατάφερε να διακριθεί σε διάφορες κατηγορίες, κατακτώντας τη δεύτερη και την τρίτη θέση. 
Από εννέα ετών ασχολήθηκε με το στίβο, έτρεχε για την Εθνική Ελλάδος στα 400 μέτρα και διακρίθηκε και εκεί σε πανελλήνιο και διαβαλκανικό ρεκόρ. 
Δηλώνει νευρικός εσωτερικά αλλά δε θα ξεσπάσει εύκολα στους άλλους γιατί διαθέτει υπομονή. 
Του αρέσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και είναι δημιουργικός. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *