ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


Συναδέλφισσα –συνάδελφε . 
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας , σε καλεί να πάρεις μέρος ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 12:00 μέχρι το τέλος ωραρίου αλλά και να συμμετέχεις στη συγκέντρωση στις 12:00 στην πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας . 

Η κυβέρνηση κατ’ επιταγή του μεγάλου κεφαλαίου και των αφεντικών της, προχώρησε στις χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων στη καθαριότητα , παρά τον εφησυχασμό και τις υποσχέσεις που τους έδινε όλο το προηγούμενο διάστημα , κάτι που συνεχίζει και με τους υπόλοιπους συμβασιούχους που δουλεύουν χρόνια στις υπόλοιπες υπηρεσίες των δήμων (βοήθεια στο σπίτι , εσπα , κδαπ ,κηφη ) ενώ οι προσλήψεις που έγιναν ούτε για μπάλωμα των πραγματικών αναγκών στη καθαριότητα των Δήμων δεν φτάνουν. 

Την ώρα που χιλιάδες οικογένειες τσακίζονται από την φοροαφαίμαξη, την ανεργία, την ένδεια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέλυσε χιλιάδες εργαζόμενους, βυθίζοντας τους στον καιάδα της ανεργίας, ενώ ετοιμάζεται να τσακίσει και το επίδομα των βαρέων και ανθυγιεινών. 

Από την άλλη στις ήδη υποστελεχωμένες υπηρεσίες καθαριότητας, οι ελάχιστες προσλήψεις που έγιναν και οι διαρκώς εντεινόμενες ανάγκες του πολίτη, έχουν εκτοξεύσει την εντατικοποίηση, με αποτέλεσμα δεκάδες εργατικά ατυχήματα, με θλιβερή κορωνίδα τον θάνατο δύο συναδέλφων στην Τήνο. 

Ο Σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας από την αρχή στάθηκε στο πλάι των συναδέλφων, ανέδειξε στην σωστή βάση όλο το πλαίσιο πάλης και αιτημάτων. 

Συνεχίζουμε όπως έχουμε υποσχεθεί μέχρι και την τελική δικαίωση. 

Τη μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου . 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μόνιμους αορίστου συμβασιούχους να πάρουν μέρος στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 

Απαιτούμαι : 
✓ Μετατροπή των όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου χωρίς όρους και προϋποθέσεις 
✓ Καμία απόλυση συμβασιούχου 
✓ Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες των Δήμων 
✓ Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους Στον πόλεμο τους απαντάμε με το δικό μας πόλεμο.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 09, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.