Δήμος Σουλίου: Όταν χάνεται το ΟΡΑΜΑ


Η παράταξη ΟΡΑΜΑ της πλειοψηφίας του Δήμου Σουλίου, κυβερνά τον Δήμο επί 2 συνεχόμενες θητείες.

Και οι 2 θητείες έχουν πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ τους.

Εμείς σήμερα θα σταθούμε σε ένα.

Στις διαφοροποιήσεις στελεχών της παράταξης, που σε 4 περιπτώσεις έχουν οδηγήσει σε ανεξαρτητοποιήσεις ενώ σε αρκετές άλλες την αποστασιοποίηση από την Δημοτική Ομάδα της Πλειοψηφίας.

Σε όλες τις ανεξαρτητοποιήσεις, κοινό χαρακτηριστικό ήταν οι καταγγελίες για έλλειψη συνεργασίας, αλαζονική συμπεριφορά και για χαμένο ΟΡΑΜΑ.

Παρόμοια ψιθυρίζουν και όσοι έχουν αποστασιοποιηθεί από την Δημοτική Ομάδα, έχοντας επιλέξει να απουσιάζουν από σοβαρές συνεδριάσεις του Δήμου Σουλίου.

Ψίθυροι λένε πως όσα δεν αναφέρουν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, τα λένε εκτός των τοιχών του Δημαρχείου, χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρή γλώσσα τόσο για την Δήμαρχο, όσο και για τους συναδέλφους τους στην ομάδα.

Στον αντίποδα, η Δήμαρχος Σουλίου παραπονιέται πως όλα παίρνανε από τα χέρια της.

Στην ουσία όμως αυτή διάλεξε την ομάδα οπότε και είναι η υπεύθυνη για την αποτελεσματικότητα και την εικόνα που παρουσιάζει.

Έτσι επέρχεται μια «κοιλιά» στην λειτουργία του Δήμου στην οποία σοβαρό ρόλο παίζουν και οι σχέσεις αιρετών με του Δημοτικούς Υπαλλήλους, που σε μερικές περιπτώσεις βρίσκονται στα άκρα με αρνητικά αποτελέσματα, όπως οι καθυστερήσεις στην μισθοδοσία στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Σουλίου .

Το αν μπορεί να αναστραφεί η άσχημη κατάσταση, είναι κάτι που μόνο η Δήμαρχος Σουλίου μπορεί να πει και να ελέγξει.
Δήμος Σουλίου: Όταν χάνεται το ΟΡΑΜΑ Δήμος Σουλίου: Όταν χάνεται το ΟΡΑΜΑ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 07, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.