Θεσπρωτία: Κορυφαίες διακρίσεις για το Νηπιαγωγείο Παραποτάμου



Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η κ. Ειρήνη Παπαχρήστου, Προϊσταμένη του 2/Θ Νηπιαγωγείου Παραποτάμου Θεσπρωτίας. 
Η πρώτη διάκριση αφορά το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ Ευρωπαϊκό Σήμα Γλωσσών που συντονίζει το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.). Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018, απονεμήθηκε στην κ. Παπαχρήστου Έπαινος για το διαπολιτισμικό-πολυγλωσσικό πρόγραμμα «Many Languages One World–Πολλές Γλώσσες Ένας Κόσμος». 
Αναλυτικότερα, η δράση «Ευρωπαϊκό Σήμα Γλωσσών» αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον τομέα της πολυγλωσσίας, που αποσκοπεί στην ανάδειξη καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας με σκοπό τη συμβολή στις διαδικασίες αναβάθμισης της εκπαιδευτικής διαδικασίας στον τομέα των γλωσσών σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η δεύτερη διάκριση αφορά την διοργάνωση Education Leaders Awards 2018 κατά την οποία απονεμήθηκε στην κ. Παπαχρήστου το Gold Βραβείο στην κατηγορία Επένδυση ανά τομέα Εκπαίδευσης – Α/θμια Εκπαίδευση κατά την τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. 
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν από κριτική επιτροπή υψηλού κύρους και επιστημοσύνης -Πρόεδρος της οποίας είναι η κ. Άννα Διαμαντοπούλου - οι βέλτιστες πρακτικές των εκπαιδευτικών οργανισμών και επιχειρήσεων που διακρίθηκαν στις διαφορετικές κατηγορίες βραβείων.


Θεσπρωτία: Κορυφαίες διακρίσεις για το Νηπιαγωγείο Παραποτάμου Θεσπρωτία: Κορυφαίες διακρίσεις για το Νηπιαγωγείο Παραποτάμου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 29, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.