Κίνημα Αλλαγής: Απαξιώνεται η νομαρχιακή της Θεσπρωτίας πριν καν οριστεί



Γκρίνια στις τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, έχει προκαλέσει η φημολογία για τον ορισμό των οργάνων στο Κίνημα Αλλαγής της Θεσπρωτίας και πιο συγκεκριμένα για την νέα νομαρχιακή επιτροπή. 

Οι φήμες κάνουν λόγο για τοποθέτηση σε θέσεις κλειδιά, στελεχών από το Ποτάμι και το ΚΙΔΗΣΟ, αν και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ ήταν στην συντριπτική πλειοψηφία αυτοί που συνέρρευσαν στις πρόσφατες κάλπες, δίνοντας σταλινικά ποσοστά στους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ, με τους υποψήφιους των άλλων συνιστωσών , άπλα να έχουν παρουσία. 

Έτσι φαντάζει τουλάχιστον αστείο πως θα μπορούσε να “το πρώτο βιολί” της Νομαρχιακής να είναι από οποιαδήποτε άλλη συνιστώσα του ΚΙΝ.ΑΛ. και μάλιστα με ονόματα με μικρή έως μηδαμινή απήχηση στην πολιτική βάση των ψηφοφόρων του κινήματος (με μικρές εξαιρέσεις). 

Οι πληροφορίες μας λένε για δυσαρέσκιά των τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ και για σκληρές κουβέντες που ακούγονται, για την περίπτωση που οι φήμες επαληθευτούν, ενώ τονίζουν πως το μέλλον της Νομαρχιακής με την φημολογούμενη σύσταση, θα απαξιωθεί άμεσα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να υφίσταται ως έχει. 

“Το νέο ξεκίνημα δείχνει πως χάνει την λάμψη του και πως θα χαρακτηρίζεται από κυκλοθυμία, πισωγυρίσματα” ανέφερε στο thespro.gr, στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ.
Κίνημα Αλλαγής: Απαξιώνεται η νομαρχιακή της Θεσπρωτίας πριν καν οριστεί Κίνημα Αλλαγής: Απαξιώνεται η νομαρχιακή της Θεσπρωτίας πριν καν οριστεί Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 10, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.