Μαθητές της Β' τάξης του Α' Δημοτικού Σχολείου επισκέφθηκαν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας



"Γνωρίζοντας το λιμάνι της Ηγουμενίτσας" ήταν ο τίτλος του προγράμματος του Ο.Λ.ΗΓ Α.Ε (Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας)!!!

Μια όμορφη εκπαιδευτική ημέρα πέρασαν την Τετάρτη 2 Μαΐου οι μαθητές της Β' τάξης του Α' Δημοτικού Σχολείου στην επίσκεψη που πραγματοποιήσαν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας παίρνοντας μέρος στο πρόγραμμα του λιμανιού !!!

Εκεί η υπάλληλος του λιμανιού με μοναδικό τρόπο μας ξενάγησε σε όλους τους χώρους και απάντησε με περίσσια αγάπη και υπομονή σε όλες τις ερωτήσεις των μικρών μαθητών!!!

Μάθαμε για τα είδη των πλοίων , για τα μέρη από τα οποία αποτελούνται τα πλοία καθώς και ότι από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας κάθε χρόνο μετακινούνται περίπου 2.000.000 επιβάτες , 350.000 φορτηγά και 560.000 αυτοκίνητα!!!

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν όταν πήγαμε στον "πύργου ελέγχου" του λιμανιού , όπου με τα κυάλια είδαν τα πλοία να πηγαινοέρχονται!!!

Σε επιφωνήματα χαράς και ενθουσιασμού ξέσπασαν τα παιδιά, όταν άκουσαν από τον ασύρματο τον καπετάνιο ενός καραβιού να ζητάει άδεια απόπλου από το κεντρικό λιμεναρχείο !!!
Ο λιμενικός Leonidas Plakoutsis με το χαμόγελο στα χείλη εξήγησε στα παιδιά τις λειτουργίες όλων των μηχανημάτων και των ραντάρ !!!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ σε όλους αλλά και στη συνάδελφο της Β1 τάξης Ρίζου Φρόσω που τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε άριστη συνεργασία έχοντας τα τμήματα των ίδιων τάξεων !!!
Στέργιος Παλπάνης


 
Μαθητές της Β' τάξης του Α' Δημοτικού Σχολείου επισκέφθηκαν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας Μαθητές της Β' τάξης του Α' Δημοτικού Σχολείου επισκέφθηκαν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.