ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ



Οι Διοικητικοί υπάλληλοι του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου που υπηρετούν στην Ηγουμενίτσα, σε συνεδρίαση στις 3/5/2018, αποφάσισαν ομόφωνα να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους, γιατί με το σχέδιο νόμου, «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ», που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, καταργείται το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Ηγουμενίτσα και παραπέμπεται στο απώτερο μέλλον η ίδρυση Τμήματος Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας υπό την αίρεση απόφασης της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (άρθρο 3 παρ. 2δ & παρ. 6). 

Με το εν λόγω σχέδιο νόμου από τις τέσσερις πόλεις της Ηπείρου η Ηγουμενίτσα είναι μόνη πόλη που για άγνωστους σε μας λόγους «τιμωρείται». 

Καλούμε τον Υπουργό Παιδείας και τα όργανα των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ) να προβούν στις ενέργειες εκείνες για την αποκατάσταση της αδικίας, εντάσσοντας το Τμήμα Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας στα Τμήματα της παραγράφου 1 του άρθρου 3 του σχεδίου νόμου. 


ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.