Ο Βουλευτής Θεσπρωτίας και καρδιολόγος, εξέτασε δωρεάν ασθενείς




Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα δωρεάν καρδιογραφημάτων που υλοποίησε το ΚΗΦΗ Πέρδικας σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας από τις 24 έως 26 Απριλίου 2018.

Μετά από εξέταση 96 ατόμων, ηλικίας από 36 έως 90 ετών, σε 4 άτομα εντοπίστηκε αρτηριακή υπέρταση, σε 1 άτομο αρρυθμία, ενώ 3 άτομα στάλθηκαν για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Αντρέα Γρίβα , ιατρό Γενικής Ιατρικής και τον κ. Βασίλειο Γιόγιακα, ιατρό Καρδιολόγο που εθελοντικά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους ως συνεργαζόμενοι πάροχοι υγείας του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας. Επιπλέον ευχαριστούμε για την ουσιαστική βοήθεια στην υλοποίηση των καρδιογραφημάτων, που προσέφερε η κα Άντζελα Μπέζα, νοσηλεύτρια του ΚΗΦΗ Πέρδικας και στέλεχος του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ηγουμενίτσας. Το ΚΕΠ Υγείας θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες, προσφέροντας δωρεάν προγράμματα προληπτικού ελέγχου για τα συνηθέστερα νοσήματα, έχοντας ως γνώμονα ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να σώσει ζωές.


Ο Βουλευτής Θεσπρωτίας και καρδιολόγος, εξέτασε δωρεάν ασθενείς Ο Βουλευτής Θεσπρωτίας και καρδιολόγος, εξέτασε δωρεάν ασθενείς Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 06, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.