• Επικαιρότητα

  Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας
  Καλείστε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 24 Μαϊου 2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 · στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω έκτακτα θέματα :

  1° ΘΕΜΑ Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμεvίτσας Οικονομικού Έτους 2018.
  -Εισηγητής: Δήμαρχος .
  *Ο λόγος του κατεπείγοντος συνίσταται στο ότι πρέπει να προβούμε στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου στη συνέχεια να εκκινήσει η διαδικασία διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για υπηρεσίες ναυαγοσωστικής κάλυψης των πολυσύχναστων παραλιών του Δήμου.

  2° ΘΕΜΑ Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ηγουμενίτσας και της ΔΕΥΑΗ για την υλοποίηση του έργου: «Έργα διευθέτησης ρέματος Λάκκας».
  -Εισηγητής: Δήμαρχος .
  *Ο λόγος του κατεπείγοντος συνί σταται στο ότι πρέπει να εγκριθεί η προτεινόμενη προγραμματική σύμβαση με την ΔΕΥΑΗ προκειμένου να ακολουθήσει άμεσα η υποβολή πρότασης του έργου με τίτλο: «Έργα διευθέτησης ρέματος Λάκκας» για ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014-2020 .

  3° ΘΕΜΑ Έγκριση υποβολής πρότασης του έργου με τίτλο: «Έργα διευθέτησης ρέματος Λάκκας» για ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014- 2020.
  -Εισηγητής: Δήμαρχος .
  *Ο λόγος του κατεπείγοντος συνί σταται στο ότι πρέπει να υποβληθεί άμεσα η ανωτέρω πρόταση για ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014-2020.

  4° ΘΕΜΑ Διάθεση πίστωσης για την μετακίνηση αντιπροσωπείας του Δήμου στην Αθήνα.
  -Εισηγητής: Δήμαρχος.


   

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad