Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας




Καλείστε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 24 Μαϊου 2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 · στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω έκτακτα θέματα :

1° ΘΕΜΑ Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμεvίτσας Οικονομικού Έτους 2018.
-Εισηγητής: Δήμαρχος .
*Ο λόγος του κατεπείγοντος συνίσταται στο ότι πρέπει να προβούμε στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου στη συνέχεια να εκκινήσει η διαδικασία διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου για υπηρεσίες ναυαγοσωστικής κάλυψης των πολυσύχναστων παραλιών του Δήμου.

2° ΘΕΜΑ Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ηγουμενίτσας και της ΔΕΥΑΗ για την υλοποίηση του έργου: «Έργα διευθέτησης ρέματος Λάκκας».
-Εισηγητής: Δήμαρχος .
*Ο λόγος του κατεπείγοντος συνί σταται στο ότι πρέπει να εγκριθεί η προτεινόμενη προγραμματική σύμβαση με την ΔΕΥΑΗ προκειμένου να ακολουθήσει άμεσα η υποβολή πρότασης του έργου με τίτλο: «Έργα διευθέτησης ρέματος Λάκκας» για ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014-2020 .

3° ΘΕΜΑ Έγκριση υποβολής πρότασης του έργου με τίτλο: «Έργα διευθέτησης ρέματος Λάκκας» για ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014- 2020.
-Εισηγητής: Δήμαρχος .
*Ο λόγος του κατεπείγοντος συνί σταται στο ότι πρέπει να υποβληθεί άμεσα η ανωτέρω πρόταση για ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014-2020.

4° ΘΕΜΑ Διάθεση πίστωσης για την μετακίνηση αντιπροσωπείας του Δήμου στην Αθήνα.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.


 
Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 23, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.