Συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας με 3 κιλά και 132 γραμμάρια κάνναβης




Συνελήφθη, εχτές (11-06-2018) νωρίς το πρωί στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 24χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, η αυτόφωρη σύλληψη πραγματοποιήθηκε εχτές νωρίς το πρωί, μετά από έλεγχο που έγινε στον 24χρονο, ο οποίος επέβαινε σε λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Μαυρομάτι - Ηγουμενίτσα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του 24χρονου και κατασχέθηκε ένα σακίδιο που περιείχε τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -3- κιλών και -132- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.


Συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας με 3 κιλά και 132 γραμμάρια κάνναβης Συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας με 3 κιλά και 132 γραμμάρια κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 12, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.