• Επικαιρότητα

  Δημοτικό Σχολείο Γραικοχωρίου: Ένα ακόμα δημιουργικό σχολικό έτος έλαβε τέλος  Ένα ακόμα δημιουργικό σχολικό έτος έλαβε τέλος! 
  Εμείς ως σύλλογος προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό!
  Μία από τις μέριμνες μας ήταν και να αλλάξουμε την όψη του σχολείου. Να γίνει πιο ζωηρή, με χρώματα αλλά και πιο λειτουργική. Φυτευτηκαν καινούρια δέντρα και λουλούδια και ξεριζωθηκαν τα αγκάθωτα φυτά, χρωματιστηκαν οι τοίχοι δίνοντας άλλη νότα στο σχολείο, τοποθετηθηκαν μπεκ για αυτόματο πότισμα, κάγκελα όπου και βάφτηκαν και παγκάκια για τους μικρούς μας φίλους.
  Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο στα φυτώρια "Ντορκος",που πρόσφεραν δωρεάν όλα τα δενδρυλια και τα τοποθέτησαν αφιλοκερδώς, προκειμένου να ομορφύνει ο κήπος του σχολείου .
  Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο για τον Δήμο Ηγουμενίτσας και κυρίως στον αντιδήμαρχο κ. Γκίκα, όπου όσες φορές τον χρειαστηκαμε ήταν στο πλευρό μας καθώς και τον κ. Διαμάντη από την Τεχνική υπηρεσία .
  Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον κ. Βασία Παναγιώτη, υδραυλικό και γονέα του σχολείου μας ,που αφιλοκερδώς και με μεγάλη προθυμία ανέλαβε την εγκατάσταση των μπεκ στον κήπο.
  Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Κούση Γιώργο, που βάζοντας και μέρος χρημάτων από την τσέπη του ,τοποθέτησε τα κάγκελα στο σχολείο μας, καθώς και την σχολική επιτροπή της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
  Τίποτα όμως από όλα αυτά δε θα γίνονταν πράξη χωρίς την αρωγή και την αμέριστη συμπαράσταση στο έργο μας από τον διευθυντή κ. Δημητρίου Φώτη και τον υποδιευθυντή κ. Αναστασίου Βασίλη, οι οποίοι άνοιξαν τις αγκαλιές τους και μας στήριξαν θερμά σε ό,τι και αν κάναμε. Γιατί ο σκοπός είναι κοινός : Τα παιδιά!
  Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο, με περισσότερα έργα και δράσεις!


   

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad