Ανασυγκρότηση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΟΤΑ Θεσπρωτίας




Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο το Υπηρεσιακό Συμβούλιο ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας, συνεδρίαζε με ελλείψεις στα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του και μετά από 5 μήνες που έγινε έκκληση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας να αποσταλούν τα ονόματα των Προϊσταμένων Διευθύνσεων και ο χρόνος που έχουν διανύσει στα καθήκοντά τους, επιτέλους σήμερα δημοσιεύθηκε η νέα του σύνθεση.

Το νέο τακτικό μέλος που ορίσθηκε στη θέση αποχωρησάντων συναδέλφων της, λόγω συνταξιοδότησης είναι η κα Σουζάνα Καπνίση, Αν.Προϊσταμένη Διεύθυνσης ΚΕΠ Δήμου Ηγουμενίτσας η οποία ορίσθηκε και Αναπληρώτρια Πρόεδρος.

Το νέο Υπηρεσιακό Συμβούλιο. με την σύσταση όπως παρουσιάζεται σε αυτή την Απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης θα προβεί και στις Κρίσεις - Επιλογές Προϊσταμένων Διευθύνσεων και Τμημάτων των ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας αν αυτές γίνουν εντός του 2018.




Ανασυγκρότηση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΟΤΑ Θεσπρωτίας Ανασυγκρότηση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΟΤΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 13, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.