Έξι συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα



Στη σύλληψη ενός 19χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον τέσσερις (04) αλλοδαπές συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα. 
Τέλος, στη σύλληψη ενός 21χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.   
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο και παράλληλα ίσχυαν τα μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος SCHENGEN και απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.    

Προανακρίσεις διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.


 
Έξι συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Έξι συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 13, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.