ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ



Με απόφαση της ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΜΕΑΚΩΝ ΕΠ ΤΟΥ ΕΤΠΑ ΚΑΙ ΤΑ και της ΕΙΔΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ε.Π. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ με έγγραφο που εστάλη στις 29/06/2018 ο Δήμος μας βρίσκεται μεταξύ των πρώτων δώδεκα Ο.Τ.Α. που εντάσσονται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Με την ολοκλήρωση των προαναφερόμενων δράσεων ο Δήμος μας θα είναι μεταξύ των πρώτων Ο.Τ.Α. της χώρας που θα πραγματοποιήσει εξειδικευμένους και κατάλληλους προσβάσιμους τουριστικούς προορισμούς, για την πληθυσμιακή ομάδα των ΑμΕΑ του τόπου μας.

Εκτιμούμε ότι. η λειτουργία των εν λόγω χώρων θα αυξήσει την επισκεψιμότητα στις συγκεκριμένες περιοχές, με ΑμΕΑ από όλη την Ελλάδα, που θα θελήσουν να αξιοποιήσουν τις συγκεκριμένες θαλάσσιες τουριστικές περιοχές.

Η Δημοτική Αρχή, ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στην ένταξη του Δήμου μας στο εν λόγω πρόγραμμα.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 09, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.