Μέσω Ναυπάκτου τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ από Θεσπρωτία για Αθήνα λόγω της πυρκαγιάς στην Κινέτα



Κλειστή και στα δύο ρεύματα παραμένει η Εθνική Οδός Κορίνθου – Αθήνας, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στην Κινέτα με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία οδηγών και οχημάτων.

Μέσω Ναυπάκτου – Λαμίας πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ της Ηπείρου από και προς Αθήνα. Η επιλογή αυτή επιφέρει μια καθυστέρηση μιας έως μιάμισης ώρας στο δρομολόγιο, αλλά άλλη εναλλακτική δεν υπάρχει καθώς η Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου παραμένει κλειστή και δεν αναμένεται να ανοίξει μέχρι τις πρωινές ώρες.

Το μεσημεριανό δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας από Αθήνα προς Ηγουμενίτσα, «πρόλαβε» και πέρασε πριν κλείσει η Εθνική, δε συνέβη όμως το ίδιο με το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, το οποίο τελικά πέρασε με καράβι από το Αίγιο στην Ιτέα και από κει συνέχισε το ταξίδι μέσω της ΕΟ Αθηνών – Λαμίας.


Μέσω Ναυπάκτου τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ από Θεσπρωτία για Αθήνα λόγω της πυρκαγιάς στην Κινέτα Μέσω Ναυπάκτου τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ από Θεσπρωτία για Αθήνα λόγω της πυρκαγιάς στην Κινέτα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 24, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.