Δωρεά από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας




Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της τοπικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών για την μεγάλη προσφορά της σε τρόφιμα, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεύθυνσης Θεσπρωτίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών έγινε συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία και παραχωρήθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο. Η παράδοση έγινε την Παρασκευή 28/06/2018 και ώρα 12:00 στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας στον Αντιδήμαρχο Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Πάκο Δημήτριο.

Για άλλη μια φορά η Ένωση Αστυνομικών επιβεβαιώνει το κοινωνικό της πρόσωπο προς τους πολίτες.

Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο δέχεται τις προσφορές σας καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του ( παλιά μαθητική εστία).


Δωρεά από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Δωρεά από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 05, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.