Αναβάλει το γλέντι το εργατικό κέντρο Θεσπρωτίας



Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, οι οποίοι λεπτό με το λεπτό αυξάνονται συνεχώς, τη συμπαράστασή του στους τραυματίες και τους πυροπαθείς.
Οι ευθύνες για εδώ που φτάσαμε είναι διαχρονικές και έρχονται στην επιφάνεια η ανυπαρξία κεντρικού σχεδιασμού, συντονισμού και μέτρων αντιπυρικής προστασίας.
Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας αναγνωρίζοντας ότι τέτοιες ώρες δεν είναι για γλέντια, ανακοινώνει πως το προγραμματισμένο για την Παρασκευή 27 Ιουλίου γλέντι ταξικής αλληλεγγύης του Π.Α.ΜΕ αναβάλετε. Θα ανακοινωθεί σύντομα νέα ημερομηνία.
Όμως επειδή η αλληλεγγύη μας, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει να είναι ακόμα πιο ουσιαστική και έμπρακτη, την Παρασκευή 27 Ιουλίου στις 8:30 το απόγευμα, στην Πλατεία Δημαρχείου, το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας, θα μαζεύει είδη πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών.
Αυτή τη στιγμή προέχει η βοήθεια, η οργάνωση της ουσιαστικής και άμεσης αλληλεγγύης. Θέλουμε και μ΄ αυτήν την δράση μας να πάρει σάρκα και οστά το σύνθημα: «ένας για όλους και όλοι για έναν». Καλούμε την κυβέρνηση άμεσα να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να ικανοποιηθούν οι πρώτες ανάγκες όσων έχουν πληγεί
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να προσφέρουν από το υστέρημα τους για να ανακουφίσουμε έστω και με αυτό τον τρόπο, τους συναδέλφους μας που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές.
Άμεσα πράγματα που χρειάζονται:
Εμφιαλωμένο νερό Τρόφιμα (κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, γάλα, μακαρόνια κλπ.) Φάρμακα (γάζες, «Μπεταντίν», παυσίπονα κλπ.) Παιδικά είδη (τροφές, πάνες, μωρομάντηλα κλπ.)


 
Αναβάλει το γλέντι το εργατικό κέντρο Θεσπρωτίας Αναβάλει το γλέντι το εργατικό κέντρο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 26, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.