Παραδοσιακός γάμος στην ύπαιθρο της Θεσπρωτίας με παλέτες χορταριού για καθίσματα


Ήταν, πραγματικά, εξαιρετικό το θέαμα. Και πρωτότυπο. 
Γι' αυτό όλοι οι καλεσμένοι έδωσαν αβίαστα συγχαρητήρια στο διαλεχτό ζευγάρι Ελευθέριου Μέμμου και Σπυριδούλας Καλιαμούρη, που ένωσαν τις ζωές τους σ' ένα κοινό μέλλον, που θα το καθορίσουν σίγουρα δημιουργικό, καθώς και στις οικογένειές τους για το χώρο, που επέλεξαν να γίνει ο γάμος και κυρίως το ντεκόρ, που στήθηκε. 
Ο χώρος: Στην ύπαιθρο της Θεσπρωτίας, έξω από το χωριό Κεστρίνη Φιλιατών, όπου ο παλαιός οικισμός "Μαυρομαντήλα", στον μαγευτικής ομορφιάς προαύλιο χώρο του παρεκκλησίου του αγίου Νικολάου. 
Κατανυκτική η εσπερινή ατμόσφαιρα, λαμπερό το ζευγάρι, ακτινοβολούντες χαρά οι γονείς, οι συγγενείς και οι προσκεκλημένοι. 
Όλοι, και μυστικά, σε στιγμές εσωτερικού διαλόγου, και ομολογημένα, ένιωσαν χαρά, μεγαλώνοντας την ευτυχία των νεονύμφων, που, κατά κοινή ομολογία, αποτελεί ένα αρμονικό ζευγάρι και σε επίπεδο ψυχικών χαρισμάτων και από άποψη αισθητικής. 
Η ιεροτελεστία και το περιβάλλον αποκάλυψε το μεγαλείο της καρδιάς τους, που είναι μια στέρεη βάση για την ασάλευτη πορεία αγάπης στη ζωή τους. 


 
Παραδοσιακός γάμος στην ύπαιθρο της Θεσπρωτίας με παλέτες χορταριού για καθίσματα  Παραδοσιακός γάμος στην ύπαιθρο της Θεσπρωτίας με παλέτες χορταριού για καθίσματα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 03, 2018 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΙΟΓΑΜΠΡΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΟ ΝΤΕΚΟΡ...ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΚΟ ΓΑΜΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ,ΘΕΣΗ ΤΣΙΠΟΥΡΙΚΙ,ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΠΑΛΕΣ ΑΠΟ ΑΧΥΡΟ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΔΕΑ...Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.