Αρίστος Σουλιώτης: Δώρισε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα στην Κιβωτό του Κόσμου

Πραγματοποίησε την υπόσχεσή του ο Ηγουμενιτσιώτης συγγραφέας Αρίστος Σουλιώτης, και με το σύνολο του ποσού από την πώληση του νέου βιβλίου με τίτλο "Εχθρός του Παρακράτους", αγόρασε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για την Κιβωτό του Κόσμου.

Ο ίδιος ανέφερε για αυτό:
"Ο κόσμος έδειξε για άλλη μια φορά το ευαίσθητο του πρόσωπο. Κατάφερα να πουλήσω αρκετά αντίτυπα από το βιβλίο μου και να αγοράσω δεκάδες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την Κιβωτό του Κόσμου. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς ο καθένας μπορεί να σκεφτεί και να δράσει σωστά. Μπορεί καθημερινά να κάνει δεκάδες καλές πράξεις και να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του. Συνεχίζουμε και βοηθάμε όσους μας χρειάζονται. Το χέρι βοήθειας είναι απεσταλμένο από το Θεό. Σύμμαχος μου ο κόσμος. Ευχαριστώ όσους αγόρασαν το βιβλίο να είναι σίγουρα ότι κάναν μια καλή πράξη, να είναι σίγουροι ότι εγώ θα είμαι πάντα εδώ και θα αξιοποιώ με τον καλύτερο τρόπο αυτή την οικονομική βοήθεια. Δεν τελειώνουμε εδώ συνεχίζουμε".


 
Αρίστος Σουλιώτης: Δώρισε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα στην Κιβωτό του Κόσμου Αρίστος Σουλιώτης: Δώρισε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα στην Κιβωτό του Κόσμου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.