Η Δημοτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές


Οι ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη του 2019, σε συνδυασμό με τις θεσμικές αλλαγές που έφερε ο «Κλεισθένης 1», θα είναι οι πρώτες εκλογές που θα γίνουν με το σύστημα της απλής αναλογικής, δημιουργώντας όρους μεγαλύτερης συμμετοχής των πολιτών αλλά και χειραφέτησης της ίδιας της Αυτοδιοίκησης.

Η Δημοτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκοντας πλατιές, νικηφόρες συνεργασίες ξεκινά επαφές και συζητήσεις με κόμματα, δημοτικές κινήσεις, παρατάξεις και συλλογικότητες. Επιδίωξή μας να συμφωνήσουμε σε ένα συνεκτικό προγραμματικό πολιτικό πλαίσιο, που να προβάλλει ένα όραμα για το μέλλον του κάθε Δήμου, πάνω στο οποίο θα στηρίξουμε την ίδρυση μεγάλων Δημοκρατικών Δημοτικών παρατάξεων με στόχο να φέρουν τη νίκη και την αλλαγή σε προοδευτική κατεύθυνση στις διοικήσεις των Δήμων του Νομού Θεσπρωτίας.

Η Δημοτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ


Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

× ISB Service
Από το Blogger.