Συνάντηση Μάριου Κάτση με τους εργαζομένους στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που αφορά τη δασοπροστασία



Συνάντηση στην Ηγουμενίτσα, με τους εργαζομένους στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που αφορά τη δασοπροστασία πραγματοποίησε ο Μάριος Κάτσης. Στη διάρκεια της συνάντησης ο Βουλευτής είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά το έργο των 37 προσληφθέντων στη Διεύθυνση Δασών Θεσπρωτίας, και να συνομιλήσει μαζί τους για θέματα που αφορούν την εργασία τους.

Ο Μάριος Κάτσης δήλωσε σχετικά: Σήμερα είχα τη χαρά να συναντήσω τους εργαζομένους στη δασοπροστασία, και να δω από κοντά τη σημαντική δουλειά που έχουν κάνει στον τομέα της πρόληψης των πυρκαγιών και της προστασίας του δάσους, καθώς και να συνομιλήσω μαζί τους. Για πρώτη φορά πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας σχεδιάστηκε με στόχο τη δασοπροστασία, ενισχύοντάς την σημαντικά, με 5.066 θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν κάνει πολύ σημαντικό έργο, τόσο στην απομάκρυνση σκουπιδιών και εύφλεκτων υλικών από το δάσος, όσο και στην αποκατάσταση και ανάδειξη μονοπατιών για την εύκολη πρόσβαση των συμπολιτών μας σε αυτό.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, πρέπει να προχωρήσει άμεσα στη χορήγηση ρούχων και μέσων προστασίας στους εργαζομένους, ώστε να μπορούν απρόσκοπτα και πιο αποτελεσματικά να επιτελούν το έργο τους, ενώ το Υπουργείο πρέπει να εξετάσει σοβαρά τον τρόπο με τον οποίο αυτή η πιλοτική δράση που είδαμε φέτος, θα ενισχυθεί.

Σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πρόσφατα μίλησε απαξιωτικά τόσο για τους εργαζομένους όσο και τις ικανότητές τους στη δασοπροστασία, λόγω της πρόσληψης τους με κοινωνικά κριτήρια, εμείς πιστεύουμε σε αυτούς τους ανθρώπους που καθημερινά μοχθούν για την πρόληψη των πυρκαγιών και την ανάδειξη των δασών μας.


Συνάντηση Μάριου Κάτση με τους εργαζομένους στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που αφορά τη δασοπροστασία Συνάντηση Μάριου Κάτση με τους εργαζομένους στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που αφορά τη δασοπροστασία Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Οκτωβρίου 03, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.