Στο φυλάκιο του Αετού στη Σαγιάδα βρέθηκε η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής (+ΦΩΤΟ)


Μια ενέργεια με ιδιαίτερο συμβολισμό έκανε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σε μια στιγμή, που οι σχέσεις με την Αλβανία είναι ιδιαίτερα τεταμένες. 
Στο φυλάκιο του Αετού στη Σαγιάδα, αλλά και σ' αυτό της Μολυβδοσκεπάστου βρέθηκε, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, που ταξίδεψαν με ελικόπτερο "Χιούι".
Η επίσκεψη ήταν στα πλαίσια περιοδείας σε προκεχωρημένα φυλάκια στην ελληνοαλβανική μεθόριο, με το μήνυμα ότι η Ελλάδα επιδιώκει την ειρηνική συμβίωση με τους γειτονικούς λαούς, αλλά ταυτόχρονα το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεών της είναι υψηλό. Στο φυλάκιο του Αετού στην υφυπουργό επιδόθηκε ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα. 
Η κ. Κόλλια-Τσαρουχά, έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά: 
"Επίσκεψη με τον Αρχηγό Στρατού, Αλκιβιάδη Στεφανή σε προκεχωρημένα φυλάκιά μας στην αλβανική μεθόριο. Ευχαριστούμε στρατευμένα παιδιά μας με τους διοικητές σας! Ευχαριστούμε Εθνοφύλακες για το έργο υποστήριξης που επιτελείτε!. Πρώτο φυλάκιο Αετός 1. Δέος! 2ο φυλάκιο «Μολυβδοσκέπαστο» , δίπλα στο βυζαντινό μοναστήρι της Παναγίας της Μολυβδοσκεπάστου. Και εδώ, λίγα μέτρα από την Ελληνική μεθόριο και τη Βορεια Ήπειρο, τα παιδιά μας, στελέχη στρατεύσιμοι και εθνοφύλακες πιστοί στο καθήκον που τους έταξε η Πατρίδα. Ευχαριστούμε!!!". 
Να σημειωθεί ότι στη Μονή Μολυβδοσκεπάστου προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας και της προσφέρθηκε ένα αναμνηστικό δώρο από τους μοναχούς. 





Στο φυλάκιο του Αετού στη Σαγιάδα βρέθηκε η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής (+ΦΩΤΟ) Στο φυλάκιο του Αετού στη Σαγιάδα βρέθηκε η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 03, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.