Δενδροφύτευση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Οικισμού Εθνικής Αντίστασης.


Άλλο ένα πρωινό Σαββάτου αφιερωμένο στον οικισμό μας! 
Αυτή τη φορά η δράση μας είχε όνομα «ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ». Μικροί και μεγάλοι συγκεντρωθήκαμε στο χώρο έξωθεν του 5ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Ηγουμενίτσας, με σκοπό να καλυτερεύσουμε την ποιότητα της ζωής μας γιατί «πράσινο» σημαίνει καλή ποιότητα ζωής.
 
Η λειτουργική, περιβαλλοντική και αισθητική αξία του πρασίνου είναι αδιαμφισβήτητη και η δημιουργία κι ανάδειξή του πρέπει ν’ αποτελεί πράξη αυτονόητη. 
Η σημερινή λοιπόν δράση μας είχε ως σκοπό εκτός από την αισθητική αναβάθμιση, τη μεταμόρφωση του οικισμού μας σε ένα σύγχρονο πόλο πρασίνου και αναψυχής. 
 
 
 
Ο συνδυασμός του πανέμορφου 5ου Δημοτικού Σχολείου, με τα ζωγραφισμένα επιδαπέδια παιχνίδια έξωθεν αυτού καθώς και τα δένδρα που φυτεύτηκαν σήμερα γύρω από αυτά, αποτελούν μια εικόνα μεγαλοπρεπή, μια εικόνα που θα δημιουργεί ένα αίσθημα χαράς των παιδιών αλλά και των μεγάλων. 
 
Σύμμαχο στην προσπάθεια αυτή είχαμε τον κ. Άγγελο Ντόρκο, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά γιατί εκτός το ότι πρόσφερε δωρεάν τα δένδρα στον οικισμό μας, μας πρόσφερε και τις πολύτιμες γνώσεις του ως προς τη διαδικασία της δενδροφύτευσης και μας ενημέρωσε για το ρόλο και την πολύτιμη αξία ενός δένδρου!
 
 
Ο σύλλογός μας, εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του στο Bουλευτή Θεσπρωτίας κ. Βασίλη Γιόγιακα, στο Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο και στον Αντιδήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Κωνσταντίνο Τσουμάνη, για την πολύτιμη βοήθειά τους.
 
Φυσικά το σημερινό είναι μόνο η αρχή. Η συγκεκριμένη δράση έχει συνέχεια. Κόσμος πρόθυμος ευτυχώς υπάρχει οπότε δεν σταματάμε εδώ….!
Δενδροφύτευση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Οικισμού Εθνικής Αντίστασης. Δενδροφύτευση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Οικισμού Εθνικής Αντίστασης. Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 07, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.