Θάνος Κρομμύδας: Από το Λος Άντζελες, ο Θεσπρωτός ηθοποιός, εντυπωσιάζει στο θέατρο Αλκμήνη!


Είναι παιδί – ταλέντο καθώς έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους ανθρώπους του θεάτρου παγκοσμίως . 

Πρόκειται για τον Θάνο Κρομμύδα που κατάγεται, από την πλευρά της μητέρας του, από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας .

Γονείς του είναι ο Σταύρος Κρομμύδας από τα Στουρναρέικα Τρικάλων και η Ελευθερία Κουτσοχρήστου από την Παραμυθιά.
 
Ο Θάνος Κρομμύδας αγάπησε το θέατρο και έβαλε υψηλούς στόχους. 
Πέρασε με υποτροφία στην καλύτερη σχολή την American Academy of Draatic Arts στην Νέα Υόρκη . 
Τον δεύτερο χρόνο φοίτησης επέλεξε να το κάνει στο παράρτημα της σχολής στο los Angeles και πήρε μέρος σε όλες τις παραστάσεις που ανέβασαν με το κοινό να τον αποθεώνει αλλά και τους δασκάλους του να νιώθουν περήφανοι. 
 
Πριν από λίγους μήνες ο Θάνος Κρομμύδας επέστρεψε στην Ελλάδα, κανείς δεν γνωρίζει για πόσο καθώς οι προτάσεις από το εξωτερικό τρέχουν και με ένα μήνυμα του στο instagram δηλώνει τη χαρά του που συμμετέχει σε μια εκπληκτική παράσταση: «Μετά από 4 χρόνια, χαρούμενος που θα ξαναπαίξω στα ελληνικά και ειδικά στη συγκεκριμένη παράσταση! Από 20 Οκτωβρίου Κάθε Σάββατο στις 7μμ Θέατρο Αλκμήνη». 
 
Ο Θάνος Κρομμύδας παίζει στην κλασική κωμωδία του Όσκαρ Ουάιλντ «Η σημασία να είναι κανείς ειλικρινής», που επανέρχεται στο θέατρο Αλκμήνη κάθε Σάββατο στις 19:00. Την παράσταση παρουσιάζει η ομάδα «New Lab Theatre Company» και τη σκηνοθεσία υπογράφει η Όλγα Τζώρτζ.


Απο θεατρική παράσταση στο Λος Άντζελες

Θάνος Κρομμύδας: Από το Λος Άντζελες, ο Θεσπρωτός ηθοποιός, εντυπωσιάζει στο θέατρο Αλκμήνη!  Θάνος Κρομμύδας: Από το Λος Άντζελες, ο Θεσπρωτός ηθοποιός, εντυπωσιάζει στο θέατρο Αλκμήνη! Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 09, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.