Απάντηση του ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας σε δημοσίευμα του thespro.gr



Με αφορμή το σημερινό δημοσίευμά σας για τον λόγο αναβολής της αυριανής εκδήλωσης του ΚΙΝΑΛ, θα ήθελα να διαψεύσω κατηγορηματικά ότι αυτή έγινε για τον λόγο που αναφέρετε στο δημοσίευμά σας αυτό. 
Η μόνη αιτία της αναβολής ήταν η αδυναμία κάλυψης της εκδήλωσης από υπεύθυνο του κεντρικού εκλογικού κλιμακίου του ΚΙΝΑΛ στην ημερομηνία αυτή και καμία άλλη. 
Με την ευκαιρία θα ήθελα να ενημερώσω ότι το ΚΙΝΑΛ δεν επηρεάζεται στις αποφάσεις του και στον προγραμματισμό του από τις κινήσεις υποψηφίων που έχουν ήδη ανακοινώσει ανεξάρτητη υποψηφιότητα, οι αποφάσεις δε για τις υποψηφιότητες στην αυτοδιοίκηση θα ληφθούν συντεταγμένα και σύμφωνα με τις οδηγίες των Κεντρικών Κομματικών Οργάνων. 
Εχουμε δε γνωστοποιήσει ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενταχθεί και να ζητήσει πολιτική αξιολόγηση της υποψηφιότητάς του, με σκοπό την τελική επιλογή , που θα δεσμεύει όλους όσους συμμετάσχουν στην διαδικασία αυτή.

Ηγουμενίτσα 1-11-2018
Για την ΝΕ ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας
Ο Γραμματέας
Μιχάλης Κάτσινος


Απάντηση του ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας σε δημοσίευμα του thespro.gr Απάντηση του ΚΙΝΑΛ Θεσπρωτίας σε δημοσίευμα του thespro.gr Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Νοεμβρίου 01, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.