Ηγουμενίτσα: Δεν συμμετέχει στις εκλογές η Κίνηση Πολιτών “Ενεργός πολίτης”



Η Κίνηση Πολιτών “Ενεργός πολίτης” μετά από εσωτερικές διεργασίες, αποφάσισε, τη μη συμμετοχή της Δημοτικής Παράταξης «Ενεργός Πολίτης για τον Δήμο Ηγουμενίτσας» στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου του 2019, αντίθετα με την αντίστοιχη απόφασή της πριν - και για - τις εκλογές του 2014.

Μία από τις δομικές μας αρχές ήταν - και εξακολουθεί να είναι - αυτή της ανεξαρτησίας μας από κομματικές δομές και χειραγωγήσεις. Ως εκ τούτου είναι αυτονόητο ότι στις επερχόμενες εκλογές δεν θα υποστηριχθεί, από την κίνηση, καμία παράταξη, είτε κομματική, είτε κομματικά στηριζόμενη. Επίσης ως Ομάδα Πολιτών, δηλώνουμε ότι δεν στηρίζουμε οποιαδήποτε υποψηφιότητα μελών μας, σε άλλες παρατάξεις.

Ευχόμαστε στις Δημοτικές εκλογές να προκύψουν και αξιόλογες φωνές που θα θέτουν όρια στην ασυδοσία, οι οποίες θα διεκδικούν και θα υπηρετούν πάνω απ’ όλα το συλλογικό συμφέρον. Σε αυτό άλλωστε συμβάλλαμε με τη συμμετοχή και τις παρεμβάσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Είμαστε παρόντες και στόχος μας είναι η ενδυνάμωση της λειτουργίας και η ενίσχυση της παρεμβατικότητας της Κίνησης σε σημαντικά θέματα του Δήμου.

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ 
“Ενεργός πολίτης”
Ηγουμενίτσα: Δεν συμμετέχει στις εκλογές η Κίνηση Πολιτών “Ενεργός πολίτης” Ηγουμενίτσα: Δεν συμμετέχει στις εκλογές η Κίνηση Πολιτών “Ενεργός πολίτης” Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 26, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.