Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πρόσκληση σε εκδήλωση παρουσίασης του Έργου ECO-FISH



Στα πλαίσια του προγράμματος ECO-FISH, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Υπεύθυνο του έργου Δρ. Ιωάννη Σκούφο, προσκαλεί τις επιχειρήσεις του Νομού που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των ιχθυοκαλλιεργειών, στην Τοπική Εκδήλωση / Ημερίδα Ενημέρωσης που διοργανώνει με θέμα:

«ECO-FISH: Οικολογικό αποτύπωμα στη διασυνοριακή θαλάσσια ιχθυοκαλλιέργεια στη Σαγιάδα (Ελλάδα) και τη νότια Αλβανία»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πεμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και θα επικεντρωθεί στην παρουσίαση των δράσεων του Έργου και των αναμενόμενων αποτελεσμάτων του από τον επιστημονικό υπεύθυνο Δρ Σκούφο Ιωάννη. Παράλληλα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας κος Ιωάννης Χεκίμογλου θα αναπτύξει τον τρόπο με τον οποίο τα αποτελέσματα του έργου αναμένεται να επηρεάσουν τον επιχειρηματικό τομέα της ιχθυοκαλλιέργειας και την γενικότερη σύνδεσή του με την ικανοποίηση των αναγκών του κλάδου.

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πρόσκληση σε εκδήλωση παρουσίασης του Έργου ECO-FISH Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Πρόσκληση σε εκδήλωση παρουσίασης του Έργου ECO-FISH Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 11, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.