Νέοι υποψήφιοι με τη ΛΣ Σουλίου



Μετά την ανακοίνωση των 33 πρώτων υποψηφίων στην κεντρική εκδήλωση στο Καρκαμίσι το Σάββατο 6 Απρίλη, ως Λαϊκή Συσπείρωση, θέλουμε να υποδεχθούμε στο δημοτικό μας ψηφοδέλτιο τέσσερις ακόμη υποψηφίους:

Θεοτικός Νίκος

Συνταξιούχος οικοδόμος, μέλος του Σωματείου Οικοδόμων Θεσπρωτίας. Υποψήφιος και σε παλιότερες εκλογικές αναμετρήσεις με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Κάτοικος Βέλλιανης.

Καλόγηρος Γιάννης

Τεχνολόγος ακτινολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών. Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Φιλιατών, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΜΕ. Με καταγωγή από τον Άγιο Δονάτο (Σαμέτια).

Μώκου Μηλιά

Εργαζόμενη, μέλος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Θεσπρωτίας. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε 8μηνα προγράμματα. Κάτοικος Αγίου Δονάτου (Σαμέτια).

Τζούρτζος Κώστας

Απόφοιτος Δ.Ι.Ε.Κ χρηματοοικονομικών σπουδών. Εργαζόμενος για χρόνια στον κλάδο του επισιτισμού- τουρισμού αλλά και στην εμπορική ναυτιλία. Ιδιοκτήτης καφέτεριας στην Παραμυθιά για 5 χρόνια. Με δράση από τα νεανικά του χρόνια στην ΚΝΕ και συνδικαλιστικά στις γραμμές του ΠΑΜΕ. Κάτοικος Κρυσταλλοπηγής (Σέλλιανη).

Νέοι υποψήφιοι με τη ΛΣ Σουλίου Νέοι υποψήφιοι με τη ΛΣ Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Απριλίου 19, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.