Απάντηση στην καταγγελία της ΔΑΣ ΟΤΑ Θεσπρωτίας



Οι συνάδελφοι του Δ.Σ μας έχουν απογοητεύσει, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η «συνεργασία» μαζί τους!

Δεν μας εκπλήσσουν!!! Συνεχίζουν να νομίζουν ότι έχουν την αποκλειστικότητα της ενημέρωσης και της πληροφόρησης. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει πλέον στο Σύλλογο. Το καθεστώς που επικρατούσε πλέον ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ!
Δικαίωμα στην σωστή και έγκυρη ενημέρωση θα έχουν όλοι οι συνάδελφοι, ανεξαρτήτως αν μας ψήφισαν ή όχι, και θα γίνεται με ευθύνη και διάθεση για πραγματική επίλυση προβλημάτων.

Είμαστε αυτοί που, οτιδήποτε βλέπουμε στραβό, οτιδήποτε θα θίγει τα εργατικά δικαιώματα των εργαζόμενων, θα είμαστε εδώ και θα σας ενημερώνουμε.

Πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για μισθοδοσία που δεν γίνεται στην ώρα της, π.χ Βοήθεια στο Σπίτι, που για 17 ολόκληρα χρόνια δεν έχουν πληρωθεί ποτέ στην ώρα τους, βιώνοντας οι συνάδελφοι και οι οικογένειες τους δύσκολες στιγμές.

Καλώ λοιπόν τους συναδέλφους μου να μην πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα, να μιλούν λιγότερο και να πράττουν περισσότερα με έργα και όχι με ευχoλόγια, αναποτελεσματικούς αγώνες και συκοφαντίες, όπως έκαναν μέχρι τώρα. Οι ύβρεις και οι ειρωνείες, που δέχτηκα, δεν χωρούν πλέον!

Όσο για τους Αγώνες που έκαναν, κρίνονται από τα αποτελέσματα που έφεραν μέχρι σήμερα!
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΖΟΥΝ!!!
ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ, ΑΝΗΚΕ ΣΤΗ ΔΑΣ ΟΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ!!!

Τώρα στο σύλλογο τα πράγματα άλλαξαν, υπάρχει και δεύτερη φωνή για όλους τους συναδέλφους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.

Πρωταρχικός σκοπός της ανεξάρτητης κίνησης και εμού προσωπικά είναι να ενώνει και όχι να διχάζει τους συναδέλφους, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανασχοληθούμε με τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις, γιατί σεβόμαστε τους λόγους που μας ψήφισαν οι συνάδελφοι! Δεν θα ξαναπαίξουμε τα παιχνιδάκια που θέλετε!

Είμαστε εδώ για να υπερασπιζόμαστε εργασιακά δικαιώματα και διεκδικήσεις και όχι για να κοιτάζουμε πώς να προβάλλουμε εαυτούς!!!

Εύχομαι Καλό Πάσχα σε όλους τους συναδέλφους!

Το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου και μέλος της
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Νικηφόρος Σταύρου
Απάντηση στην καταγγελία της ΔΑΣ ΟΤΑ Θεσπρωτίας Απάντηση στην καταγγελία της ΔΑΣ ΟΤΑ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 24, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.