Κωνσταντίνος Κιτσιλής: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη ΓόγολουΚωνσταντίνος ΚΙΤΣΙΛΗΣ του Χρήστου και της Θεοδώρας Τελειόφοιτος Νομικής Σχολής. 
Με άριστη γνώση της Ιταλικής γλώσσας, τη χρήση των Η/Υ και τη Φωτογραφία ως απασχόληση στον ελεύθερο χρόνο μου. 
 
Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ με επικεφαλής τον Γιάννη Γόγολο, είναι μια ενσυνείδητη επιλογή, γιατί πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο με αυτοδιοικητική όμως εμπειρία, όρεξη για δουλειά και αποφασιστικότητα στη λήψη των αποφάσεων. 
 
Το moto μου για την Τοπική Αυτοδιοικηση είναι η συναίνεση, το μέτρο, η διαφάνεια και η συλλογική εργασία Η επιλογή της ψήφου σας στο πρόσωπό μου αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα, η οποία θα μου δώσει τη δυνατότητα γα αγωνιστώ, για ένα Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο, για μια διοίκηση ευαισθητοποιημένη, ενεργή και δίκαιη με τον πολίτη πρωταγωνιστή. 
 
Στις 26 Μαΐου συμμετέχουμε στις εκλογές.
Μας αφορούν όλους !
Κωνσταντίνος Κιτσιλής: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Γόγολου Κωνσταντίνος Κιτσιλής: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Γόγολου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 18, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες