Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής ενότητας Συβότων ο Βασίλης Γκόλιας



Βασίλης Γκόλιας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής ενότητας Συβότων ,
με τον συνδυασμό Δύναμη Προοπτικής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Λώλο.
Ζω με την οικογένειά μου στην Πλαταριά ,της Δημοτικής ενότητας Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας . Στην Πλαταριά δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά, γνωρίζω την περιοχή και τους ανθρώπους της. Συμμετέχω ενεργά στα κοινά, και έχω καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου.
Έτσι με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Δημάρχου Γιάννη Λώλου και αποδέχθηκα την πρόκληση να συμμετάσχω στην προσπάθεια η οποία ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια με σκοπό την ανασυγκρότηση του Δήμου Ηγουμενίτσας ,με αρχές και αξίες, όπως η συνένωση δυνάμεων και η σύνθεση απόψεων.
Έλαβα αυτή την απόφαση, πιστεύοντας ότι μπορώ να βοηθήσω να κάνουμε την Δημοτική ενότητα Συβότων ακόμα καλύτερη. Το μοναδικό μου κίνητρο για την κάθοδό μου στις Δημοτικές Εκλογές είναι να υπηρετήσω τον τόπο στον οποίο ζω εγώ και η οικογένειά μου και διατηρώ την επιχείρηση μου, με εντιμότητα και ειλικρίνεια.
Η Ηγουμενίτσα είναι μια σύγχρονη και μοντέρνα πόλη με πολλές δυνατότητες, αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό, πλούσια ιστορία και πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Δεσμεύομαι ότι στην περίπτωση, που εκλεγώ, με την παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις έτσι ώστε ο Δήμος Ηγουμενίτσας και ειδικότερα η Δημοτική ενότητα Συβότων να βρεθεί στη θέση που της αξίζει .

Σύντομο Βιογραφικό
Γεννήθηκα το 1982 και είμαι πτυχιούχος της Σχολής Τοπικής Αυτοδιοικησης. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στην Πλαταρια.
Το 2014 εξελέγην δημοτικός σύμβουλος της Δ.Ε Συβότων. Στη μέχρι σήμερα θητεία μου, έχω διατελέσει μέλος της οικονομικής επιτροπής (2014-2017) και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου (2017 έως σήμερα)
Είμαι παντρεμένος με τη Φωφώ Δημητρίου και έχουμε μια κόρη.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής ενότητας Συβότων ο Βασίλης Γκόλιας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής ενότητας Συβότων ο Βασίλης Γκόλιας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 02, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.