Σε κλίμα νίκης οι περιοδείες του Νικόλα Κάτσιου σε Καρυώτι, Χρυσαυγή, Προδρόμι, Καμίνι και Ζερβοχώρι



Λίγες ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου το κλίμα νίκης είναι διάχυτο στις περιοδείες του Νικόλα Κάτσιου, υποψήφιου δημάρχου Σουλίου. Το απόγευμα της Πέμπτης 18 Μαΐου 2019 ο επικεφαλής της παράταξης «Τόπος Αξιών» μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του περιόδευσαν στο Καρυώτι, τη Χρυσαυγή, το Προδρόμι, το Καμίνι και το Ζερβοχώρι, όπου οι συνδημότες τους υποδέχτηκαν εγκάρδια στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στήριξης τους στις εκλογές της επόμενης Κυριακής.

Ο Ν. Κάτσιος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για ακόμη μία φορά με τους συνδημότες και μέσα σε έναν εποικοδομητικό διάλογο παρουσίασε το πρόγραμμα των 100 δεσμεύσεων της παράταξης «Τόπος Αξιών».

Στο Καρυώτι και τη Χρυσαυγή η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την ανάγκη ανάπτυξης της τουριστικής φυσιογνωμίας της περιοχής, που θα βασιστεί στα μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του τοπικού φυσικού και πολιτισμικού πλούτου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου δεσμεύτηκε για την ένταξη των μοναδικών ιστορικής και φυσιολατρικής αξίας μονοπατιών της περιοχής σε δίκτυα οργανωμένων περιπατητικών διαδρομών “Trail” στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αφού πρώτα γίνουν οι απαιτούμενες βελτιώσεις των μονοπατιών προς το Σπήλαιο του Αγ. Αρσενίου, προς την πίστα του παρα-πέντε, προς τον Σταυρό και προς το Κάστρο της Αρχαίας Ελαίας.

Στο Προδρόμι, το Καμίνι και το Ζερβοχώρι κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν τα προβλήματα που απασχολούν τους παραγωγούς με κυρίαρχο αυτό της ανάγκης παραγωγικής ανασυγκρότησης του κάμπου της Παραμυθιάς.

Ο Ν. Κάτσιος επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι ως η επόμενη δημοτική αρχή θα στηρίξει τους αγρότες του δήμου μας, ώστε να μπορέσουν να κάνουν το ποιοτικό καλλιεργητικό άλμα και αφήνοντας πίσω ξεπερασμένες πρακτικές του παρελθόντος να περάσουν σε μια νέα εποχή κερδοφορίας, μέσα από νέες δυναμικές και λιγότερο κοστοβόρες καλλιέργειες.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου ανέφερε στους συνδημότες αγρότες ότι: «Διαβουλευόμαστε εδώ και μήνες με τους παραγωγούς τους τόπου μας, με υπηρεσιακούς φορείς αλλά και ειδικούς επιστήμονες. Έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση του πρωτογενή τομέα στο δήμο Σουλίου, όμως τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε αυτή την κρίσιμη διαδικασία τον έχετε εσείς. Τον έχει ο ίδιος ο παραγωγός. Και αυτό γιατί η παραγωγική ανασυγκρότηση είναι πραγματικά δική σας υπόθεση».

Τη συζήτηση στο Προδρόμι απασχόλησε και η ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων προστασίας των κάτοικων στο τμήμα του οδικού επαρχιακού δρόμου που διέρχεται από το χωριό κόβοντάς το στη μέση.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου επανέλαβε τη δέσμευσή του για άμεσες ουσιαστικές παρεμβάσεις από τον Σεπτέμβριο, για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας των πεζών, τη μείωση ταχύτητας των διερχόμενων οχημάτων και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων, μέσα από την κατασκευή πεζοδρομίων και τη βελτίωση του υφιστάμενου οδοφωτισμού.

Οι περιοδείες νίκης της παράταξης «Τόπος Αξιών» συνεχίζονται καθημερινά με βάση το πρόγραμμα που έχει δημοσιοποιηθεί.
Σε κλίμα νίκης οι περιοδείες του Νικόλα Κάτσιου σε Καρυώτι, Χρυσαυγή, Προδρόμι, Καμίνι και Ζερβοχώρι Σε κλίμα νίκης οι περιοδείες του Νικόλα Κάτσιου σε Καρυώτι, Χρυσαυγή, Προδρόμι, Καμίνι και Ζερβοχώρι Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 20, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.