Mε τον Νικόλα Κάτσιο η επιχειρηματίας Σεβαστή Παπαγεωργίου

 
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό νίκης «Τόπος Αξιών» στο δήμο Σουλίου και υποψήφιο δήμαρχο τον Νικόλα Κάτσιο θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές η επιχειρηματίας Σεβαστή Παπαγεωργίου. 
 
Ζει στην Καλλιθέα (Τσουρίλα) Παραμυθιάς και δραστηριοποιείται τόσο στον τομέα της παραγωγής όσο και στον τομέα της μεταποίησης. Είναι ιδιοκτήτρια μονάδας επεξεργασίας και τυποποίησης ελιάς, καθώς και καθετοποιημένης κτηνοτροφικής μονάδας παραγωγής και τυποποίησης προϊόντων γίδινου γάλακτος.

«Έχει έντονη κοινωνική προσφορά και η γνώση μαζί με την εμπειρία που διαθέτει στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα θα αποτελέσει πολύτιμο σύμμαχο για την αναπτυξιακή ανασυγκρότηση στο δήμο Σουλίου» ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος καλωσορίζοντας στο ψηφοδέλτιο νίκης την Σεβαστή Παπαγεωργίου, ενώ η ίδια η υποψήφια δημοτική σύμβουλος σε δήλωσή της τόνισε ότι: 
«Η υποψηφιότητα μου προέκυψε ως μια διάθεση προσφοράς στον τόπο που ζω και γι' αυτό στηρίζω το εμπεριστατωμένο σχέδιο του υποψηφίου δημάρχου Νικόλα Κάτσιου για την επανασυγκρότηση του παραγωγικού μοντέλου στο δήμο Σουλίου».

Mε τον Νικόλα Κάτσιο η επιχειρηματίας Σεβαστή Παπαγεωργίου Mε τον Νικόλα Κάτσιο η επιχειρηματίας Σεβαστή Παπαγεωργίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 03, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.