Mε τον Νικόλα Κάτσιο η μηχανικός Χριστίνα Μότσανου-Δρίμτζια



Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό νίκης «Τόπος Αξιών» στο δήμο Σουλίου και υποψήφιο δήμαρχο τον Νικόλα Κάτσιο θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές η Μεταλλειολόγος Μηχανικός Χριστίνα Μότσανου-Δρίμτζια. 
 
Ζει στην Παραμυθιά, είναι σύζυγος του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Νεράιδας Γιώργου Δρίμτζια και ως στέλεχος των τεχνικών εταιρειών που κατασκεύασαν την Εγνατία Οδό, συνέδεσε το όνομά της με τα τμήματα του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή της Θεσπρωτίας.
 
Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος καλωσορίζοντας στο ψηφοδέλτιο νίκης την Χριστίνα Μότσανου-Δρίμτζια ανέφερε ότι: 
«Η επιστημονική γνώση της Χριστίνας θα αποτελέσει πολύτιμο σύμμαχο στην προσπάθειά μας να υλοποιήσουμε έργα ουσίας και ανάπτυξης στην Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι», ενώ η ίδια η υποψήφια δημοτική σύμβουλος σε δήλωσή της τόνισε ότι: «Αγωνιώ για το μέλλον του τόπου μας και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε την πορεία των πραγμάτων. Με δήμαρχο τον Νικόλα Κάτσιο με γνώση, σχέδιο και όρεξη για δουλειά όλοι μαζί θα πάμε το δήμο Σουλίου μπροστά».
Mε τον Νικόλα Κάτσιο η μηχανικός Χριστίνα Μότσανου-Δρίμτζια Mε τον Νικόλα Κάτσιο η μηχανικός Χριστίνα Μότσανου-Δρίμτζια Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 04, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.