Το 2ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας για την εβδομάδα του Erasmus



Η σχολική μας χρονιά έφτασε στο τέλος της! Η εβδομάδα του Erasmus έληξε με τον καλύτερο τρόπο!!! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε βαθιά μέσα από την καρδιά μας όλους όσοι συνέβαλαν, ο καθένας με τον τρόπο του, σε αυτήν τη μοναδική εμπειρία που το σχολείο μας, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς ζήσαμε τα τελευταία δύο χρόνια! Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε πολύ την υπεύθυνη του προγράμματος κ. Μάγδα Σιατούνη, τον διευθυντή κ. Γιάννη Αρβανίτη, τον σύλλογο διδασκόντων, τους γονείς που μας στήριξαν, και φυσικά τους μαθητές που έλαβαν ενεργά μέρος σε όλες τις δραστηριότητες του προγράμματος "Ambassadors for Peace".

Ευχαριστούμε επίσης τους παρακάτω:

-την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ν. Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας για την δωρεάν είσοδο και την ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας, Αρχαιολογικό χώρο Δωδώνης, Μουσείο Αργυροτεχνίας και Νεκρομαντείο, καθώς και τις αρχαιολόγους κ. Τζωρτζάτου Αντωνία και Βασιλείου Ελένη και τον προϊστάμενο κ. Κωνσταντίνο. Σουέρεφ (Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων).
-τους μουσικούς κ. Άρη Μπέζα και Βασίλη Κυβράνογλου, για τη μουσική τους υπόκρουση στο θεατρικό μας δρώμενο στη Δωδώνη, καθώς και την εκπαιδευτικό κ. Πασσαλή Κλαίρη για τις σκηνοθετικές τις συμβουλές
- τον Φορέα Διαχείρισης Καλαμά-Αχέροντα-Κέρκυρας, για την πολύ όμορφη παρουσίαση και συγκεκριμένα τους κ. Κώστα Σούρλα, Αλέξανδρο Κωνσταντίνη και Βίκυ Πλασκασωβίτη.
- το 1ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατών για την συνεργασία του και ιδιαίτερα την εκπαιδευτικό κ. Ευθαλία Σταύρου και τον διευθυντή κ. Μιχάλη Θεοδώρου.
- τον Δήμο Ηγουμενίτσας για το όμορφο δώρο που προσέφερε στους καλεσμένους μας (το εξαιρετικό λεύκωμα «Θεσπρωτία», του Ελβετού φωτογράφου Fred Boissonnas.
-το Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και το Γραφείο Τουριστικής προβολής του Δήμου Ιωαννιτών, για το πολύ όμορφο έντυπο τουριστικό υλικό.
- την Ομοσπονδία Μουργκάνας για τις παραδοσιακές στολές που μας έστειλε και ταξίδεψαν στη Σικελία.
-την κ. Βεατρίκη Τζούρτζου και την οικογένεια Κολιούση για την υπέροχη ερμηνεία τους σε παραδοσιακά πολυφωνικά τραγούδια.
-τον ΟΛΗΓ και τον κ. Ανδρέα Νταή για την οικονομική στήριξη που μας παρείχε.
-τη ΔΔΕ Θεσπρωτίας.
-την εκπαιδευτικό κ. Κατερίνα Στρουγγάρη από το Γυμνάσιο Φιλιατών, για τις πολύ όμορφες κατασκευές που μας χάρισε για τους εταίρους μας στη Σικελία.
-τους αγαπητούς βετεράνους πολέμου εκ Φιλιατών, κ. Βουτσή, Σωτηρίου και τον εκλιπόντα κ. Καραμπίνα, για την συνέντευξη που μας παραχώρησαν.
- τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη διάχυση πληροφοριών του προγράμματος.
-τη δημοσιογράφο κ. Βάσω Γκόρου για τη ραδιοφωνική συνέντευξη και το ενδιαφέρον που έδειξε για τη δράση μας.
-τους παραγωγούς-εμπόρους τοπικών προϊόντων, κ. Ζήση και Χριστόφορο Σοφία, και Μαρία Κομίνη για τη διάθεση τοπικών προϊόντων που ταξίδεψαν σε Ρουμανία και Κροατία.
-τα ξενοδοχεία «Ακταίον» και «Angelika Pallas» για την πολύ όμορφη φιλοξενία τους
- τα εστιατόρια « Σείριος» (Ιωάννινα) και «Hellenikon» (Πάργα), για τα πεντανόστιμα παραδοσιακά πιάτα τους και την άψογη εξυπηρέτησή τους.

Τέλος, όλους… όσοι πιστέψατε σε αυτήν την προσπάθεια!
Το 2ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας για την εβδομάδα του Erasmus Το 2ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας για την εβδομάδα του Erasmus Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.