Καταγραφικός σταθμός 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας




Από την τετάρτη 12/6/2019 ξεκίνησε τη λειτουργία του ο καταγραφικός σταθμός 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας. Ο σταθμός καταγράφει βασικά μετεωρολογικά δεδομένα (θερμοκρασία, πίεση, υγρασία) καθώς και τη συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα στην ατμοσφαίρα CO2. Τα δεδομένα μεταδίδονται ασύρματα και σε πραγματικό χρόνο στο διαδίκτυο. Ο σταθμός είναι το αποτέλεσμα του project "CO2duino" των μαθητών της Β' και Γ' τάξης του σχολείου μας που βραβεύτηκε με την 7η θέση στον πανελλήνιο διαγωνισμό πειραμάτων Φυσικών επιστημών.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στο project καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κο Νούση Βασίλειο, Φυσικό και υπεύθυνο του Ε.Κ.Φ.Ε. Θεσπρωτίας, μόνιμο συνεργάτη του σχολείου μας που χωρίς την υπομονή και την επιμονή του όλα θα φάνταζαν δύσκολα!
Ο σταθμός είναι εγκατεστημένος στην οροφή του σχολείου μας και επισκέψιμος από όλους τους μαθητές/μαθήτριες και εκπαιδευτικούς.


Κάντε κλικ παρακάτω για να δείτε τις μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο:

http://3gym-igoum.thesp.sch.gr/…/…/163-katagrafikos-stathmos


 
Καταγραφικός σταθμός 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας Καταγραφικός σταθμός 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 21, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.