Πάσχος στον ARTtv: Δεν έφυγα ποτέ από τον πολιτικό μου χώρο, ήμουν πάντα σταθερός σε θέσεις και απόψεις






Στην εκπομπή «Ελεύθερα» του ARTtv και του δημοσιογράφου Βαγγέλη Μάστορα, βρέθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Θεσπρωτίας του Κινήματος Αλλαγής, Αλέκος Πάσχος.

Αναφερόμενος στην συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Θεσπρωτίας, ο Αλέκος Πάσχος ανέφερε πως «η πολυετή μου συμμετοχή στα κοινά, μου έδωσε τεράστια εμπειρία που μπορώ να την εκμεταλλευτώ για να βοηθήσω τον νομό μας. Μπορώ να προσφέρω και στον τόπο μας και στον πολίτικο μου χώρο. Έχω μια διαδρομή, Έχω δώσει εξετάσεις. Ο Θεσπρωτικός λαός την Κυριακή θα αποφασίσει ποιος μπορεί να τον πάει λίγο παραπάνω… Όποιος και να ήταν στο ψηφοδέλτιο, θα συμμετείχα, εφόσον ο πολιτικός μου χώρος μου ζήτησε να βοηθήσω».

«Εμείς πάμε για την έδρα της Θεσπρωτίας. Όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση στον νομό Θεσπρωτίας, όχι απλά είναι εφικτό, άλλα πάμε με πολλές αξιώσεις» ανέφερε ο Αλέκος Πάσχος για τον στόχο του Κινήματος Αλλαγής, σημειώνοντας πως το ποσοστό των Ευρωεκλογών στην Θεσπρωτία θα αυξηθεί σημαντικά.

«Δεν έφυγα ποτέ από τον πολιτικό μου χώρο, ήμουν πάντα σταθερός στις θέσεις μου και τις απόψεις μου και ποτέ δεν αλλαξοπίστησα» τόνισε με νόημα ο Υποψήφιος Βουλευτής, αναφερόμενος στην πορεία του στον χώρο του Κινήματος Αλλαγής.

«Γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά, η διαδρομή μου και τα αποτελέσματα της δουλειάς μου είναι γνωστά και ζητώ την ψήφο του Θεσπρωτικού λαού, για να πάμε την Θεσπρωτία ένα βήμα πιο μπροστά» κατέληξε ο Αλέκος Πάσχος.
 
Πάσχος στον ARTtv: Δεν έφυγα ποτέ από τον πολιτικό μου χώρο, ήμουν πάντα σταθερός σε θέσεις και απόψεις Πάσχος στον ARTtv: Δεν έφυγα ποτέ από τον πολιτικό μου χώρο, ήμουν πάντα σταθερός σε θέσεις και απόψεις Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 30, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.