Συνεχίζει το «έργο» της η δημοτική αρχή - Του Σταύρου Κωστάρα






Όπως πάντα «έγκαιρα» και με «υπευθυνότητα» και «οργάνωση» η δημοτική αρχή προβαίνει σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες με τις οποίες αναδεικνύει το γεγονός ότι ο δήμος μας, ένας κατ’ εξοχήν τουριστικός δήμος, φροντίζει και μεριμνά για τους λουόμενους στις παραλίες του.
- Τι κι αν αυτή τη χρονιά μας στοίχισαν «λίγο» παραπάνω οι ναυαγοσώστες για τις πολυσύχναστες παραλίες της «ΜΕΓΑ ΑΜΜΟΥ», «ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» και «ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙΟΥ», όπου οι 4 ναυαγοσώστες το 2018 μας στοίχισαν 34.720 ευρώ για 2 μήνες, ενώ το 2019 στοιχίζουν πλέον 110.360 ευρώ για 4 μήνες.
- Και τι έγινε δηλαδή που το 2018 πληρώσαμε 17.360 το μήνα ενώ το 2019 27.590 το μήνα; Τι είναι 10.000 ευρώ παραπάνω κάθε μήνα; Άλλωστε λεφτά υπάρχουν!
- Και τι έγινε δηλαδή που δεν καταφέραμε έγκαιρα με την έναρξη της τουριστικής περιόδου την 1 Ιουνίου, όπως προέβλεπε και ο σχετικός διαγωνισμός, να καλύψουμε τις παραλίες αυτές με ναυαγοσώστες και τελικά η κάλυψή τους έγινε από τις 21 Ιουνίου και μετά; Έτσι κι αλλιώς δεν είχε καλό καιρό. Ποιος θα πήγαινε για μπάνιο;
- Και τι έγινε δηλαδή που δεν καταφέραμε έγκαιρα να ολοκληρώσουμε τις σχετικές διαδικασίες και τελικά η κάλυψη των παραλιών αυτών έγινε αρχικά για 27 μέρες (από 21/6 έως 17/7) με απευθείας ανάθεση;
- Και τι έγινε δηλαδή που φέτος θα καλύψουμε μόνο 3 από τους 4 μήνες; Πέρυσι ήταν χειρότερα και καλύψαμε μόνο 2 μήνες! Άρα υπάρχει βελτίωση.
- Εδώ κάναμε ολόκληρο ετήσιο πρόγραμμα τουριστικής προβολής για το έτος 2019. Άσχετα αν αυτό έγινε εκτός τόπου και χρόνου την 27/03/2019, και χωρίς να περιλαμβάνει καμία απολύτως συγκεκριμένη δράση!


‘Όλα καλά εκεί στο Δήμο; Συνεχίζει το «έργο» της η δημοτική αρχή;

Υ.Γ. Για την παραλία του Δρεπάνου δεν φτάνει μόνο να μεταβιβάζονται οι ευθύνες από τον Άννα στον Καϊάφα. Δεν φταίει μόνο ο ΟΛΗΓ ή ο Δήμος. Όλοι φταίμε.
Το Δρέπανο ανήκει σε όλους στους δημότες. Ας σεβαστούμε πρώτα οι ίδιοι εμείς τον χώρο και κατόπιν να αναζητούμε ευθύνες από τους υπεύθυνους.

Κωστάρας Σταύρος
Συνεχίζει το «έργο» της η δημοτική αρχή - Του Σταύρου Κωστάρα Συνεχίζει το «έργο» της η δημοτική αρχή - Του Σταύρου Κωστάρα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 29, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.