ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ



H Κ.Ο. Θεσπρωτίας του ΚΚΕ πραγματοποίησε την Πέμπτη 20/06/2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο της ΠΕΡΔΙΚΑΣ συγκέντρωση- συζήτηση με θέμα την τουριστική ανάπτυξη.

Ομιλητής ήταν ο Σωτήρης Γκίκας πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσπρωτίας και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.

Σε μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται ραγδαία τουριστικά αναδείχθηκε με τον καλύτερο τρόπο ποιος ωφελείται και ποιος χάνει από την από την ανάπτυξη στον καπιταλισμό. Πως αντιλαμβάνονται την ανάπτυξη τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Ν.Δ. και τα άλλα αστικά κόμματα. Πως την προωθούν προς όφελος των επιχειρηματικών ομίλων και στον τόπο μας. 
Έγινε καθαρό ότι το ΚΚΕ διαφέρει από τους άλλους, ειδικά όταν μιλάει «ανάπτυξη για ποιον», αφού βάζει μπροστά τις ανάγκες των ανθρώπων και όχι τα κέρδη των καπιταλιστών. Αυτή ακριβώς η διαφορά πρέπει ο λαός να την κάνει ακόμα πιο μεγάλη στην κάλπη στις 7 Ιουλίου .
 
Γιατί αυτό που κρίνεται είναι: Πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ, η δύναμη εκείνη που θα μάχεται για τα δικαιώματα, μέσα και έξω από τη Βουλή, που θα ανοίγει το δρόμο της ριζικής ανατροπής. Το μόνο κόμμα που μπορεί να αντιπαλέψει τη συντηρητική πολιτική, που θα ακολουθήσει η οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει. Αυτή την αντιλαϊκή πολιτική που ούτε θέλουν ούτε μπορούν να την αντιπαλέψουν τα κόμματα που δοκιμάστηκαν και από κυβερνητικές θέσεις όλα τα προηγούμενα χρόνια και σήμερα βρίσκονται ή αύριο θα βρεθούν στο ρόλο της αντιπολίτευσης, ακολουθώντας «δεξιές» πολιτικές, ακόμα και με τη μάσκα της «αριστεράς» και της «προόδου».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΔΙΚΑ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 21, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.