Ημερίδα ενημέρωσης για το πρόγραμμα Leader & Αξιοποίηση προγράμματος QNEST




Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών για ενημέρωση και αξιόπιστη πληροφόρηση των μελών του για τα προγράμματα χρηματοδότησης και προβολής τους, προσκαλεί όλες τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει με την ΗΠΕΡΟΣ ΑΕ, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 και ώρα 10:30, στην αίθουσα Συνεδριακού Κέντρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (Αγ. Αποστόλων 55, Ηγουμενίτσα, παραπλεύρως Δικαστικού Μεγάρου), για την παρουσίαση της 1ης προκήρυξης ιδιωτικών έργων του τοπικού προγράμματος CLLD/LEADER Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδος (ΠΑΑ) 2014-2020, η οποία λήγει στις 30 Αυγούστου 2019.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν όλες οι δράσεις που προκηρύχθηκαν και θα αναλυθούν τα περιεχόμενα του φακέλου υποψηφιότητας, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομισθούν κατά την υποβολή των φακέλων και τα κριτήρια επιλεξιμότητας και επιλογής. Επίσης θα παρουσιαστεί ο τρόπος υποβολής της πρότασης μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος ΠΣΚΕ.

Παράλληλα, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Γνώσης & Ευφυούς Πληροφορικής (ΕΓΕΠ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα 12:00, η παρουσίαση των δυνατοτήτων του προγράμματος QNEST, που μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις μας (εμπορικές-παραγωγικές-τουριστικές) για την διαδικτυακή προβολή των ιδίων και των προϊόντων τους.

Ημερίδα ενημέρωσης για το πρόγραμμα Leader & Αξιοποίηση προγράμματος QNEST Ημερίδα ενημέρωσης για το πρόγραμμα Leader & Αξιοποίηση προγράμματος QNEST Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουνίου 18, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.