Παραμυθιά: Έρχεται το 3ο τουρνουά 3Χ3 μπάσκετ «Μάκης Μπάμπας», υπό την αιγίδα της FIBA

Παραμυθιά: Έρχεται το 3ο τουρνουά 3Χ3 μπάσκετ «Μάκης Μπάμπας», υπό την αιγίδα της FIBA





Το πρώτο τριήμερο του Αυγούστου (1,2,3), στον ιστορικό χώρο του παλαιού δημοτικού σχολείο Bvlgari θα λάβει χώρα για 3η συνεχή χρονιά το Τουρνουά 3Χ3 «Μάκης Μπάμπας» και φέτος υπό την αιγίδα της FIBA 3X3.

Η Κ.Α.Ε. Παραμυθιά σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σουλίου και τη συμμετοχή του Triple Threat 3X3 Greece τιμά για μία ακόμη φορά έναν άνθρωπο που δίδαξε με την δράση του πως η ανιδιοτέλεια και ο αλτρουισμός είναι τρόπος ζωής. Δεσμευόμαστε για ένα απόλυτα μπασκετικό τριήμερο που θα αφήσει ικανοποιημένους όσους παρευρεθούν.

Οι δηλώσεις συμμετοχών ξεκίνησαν με τις κατηγορίες και τα έπαθλα για τους νικητές να είναι τα εξής:

Κατηγορίες
18+: (έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος όλοι όσοι έχον συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους καθώς και οι ανήλικοι οι οποίοι όμως πρέπει να έχουν την συναίνεση του γονέα/κηδεμόνα τους)
U18: (έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος όλοι όσοι είναι κάτω των 18 χρονών, δηλαδή οι γεννημένοι το 2002 και πάνω)
U13: (έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος όλοι όσοι είναι κάτω των 13 χρονών, δηλαδή οι γεννημένοι από το 2006 και πάνω)

Υπάρχει δυνατότητα εγγραφής μίας ομάδας σε παραπάνω από μία ηλικιακή κατηγορία εφόσον το επιτρέπει η ηλικία των παικτών.

Θα διεξαχθεί και Διαγωνισμός Τριπόντων.

Συμμετοχή:
18+: 20 Ευρώ ανά ομάδα
U18: 10 Ευρώ ανά ομάδα
U13: Δωρεάν

Έπαθλα:
18+: Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έχουμε την τιμή να προσφέρουμε ως έπαθλο στους νικητές στην μεγαλύτερη κατηγορία ένα δωμάτιο στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Sivota Diamond Spa Resort.
U18: Δωρεάν βόλτα με το μεγαλύτερο Zip Line στην Ελλάδα το οποίο είναι 320 μέτρα και βρίσκεται στον ιστορικό ποταμό Αχέροντα. Μία ολόκληρη ημέρα δωρεάν στην Γαλάζια Λίμνη (Φαγητό, Αναψυκτικό, Ποτό) στο Παγκράτι Παραμυθιάς καθώς και μπασκετικά δώρα.
U13: Μία ολόκληρη ημέρα δωρεάν στην Γαλάζια Λίμνη στο Παγκράτι Παραμυθιάς. (Φαγητό, Αναψυκτικό, Ποτό) καθώς και μπασκετικά δώρα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τo μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό καθώς και στον χώρο θα τοποθετηθεί καλάθι για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
6907716239 / FIBA events
Παραμυθιά: Έρχεται το 3ο τουρνουά 3Χ3 μπάσκετ «Μάκης Μπάμπας», υπό την αιγίδα της FIBA Παραμυθιά: Έρχεται το 3ο τουρνουά 3Χ3 μπάσκετ «Μάκης Μπάμπας», υπό την αιγίδα της FIBA Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιουλίου 16, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.