Ηγουμενίτσα: Χωρίς πλοία την Τετάρτη λόγω απεργίας της ΠΝΟ





Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το από 25-06-2019 Δελτίο Τύπου, η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο.) αποφάσισε 24ωρη Πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη την Τετάρτη 03-07-2019 από ώρα 00:01 έως και ώρα 24:00. 
Επίσης, σύμφωνα με το από 27-06 2019 Δελτίο Τύπου, το Δ.Σ. του Σωματείου Ναυτεργατών Κέρκυρας, Ηγουμενίτσας, Παξών & Διαπ. Νήσων «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ» αποφάσισε τη συμμετοχή του στην προαναφερόμενη απεργία της Π.Ν.Ο. με 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση (αφορά τις δρομολογιακές γραμμές Κέρκυρας - Ηγουμενίτσας, Λευκίμμης – Ηγουμενίτσας, Ηγουμενίτσας - Παξών).  
Προς αποφυγή ταλαιπωρίας, το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να μετακινηθεί την ανωτέρω  ημερομηνία προς Λιμένες Ιταλίας και προς Λιμένες Κέρκυρας - Λευκίμμης - Παξών, παρακαλείται να ενημερώνεται σχετικά από τα τοπικά Ναυτικά Πρακτορεία και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Ηγουμενίτσα: Χωρίς πλοία την Τετάρτη λόγω απεργίας της ΠΝΟ Ηγουμενίτσα: Χωρίς πλοία την Τετάρτη λόγω απεργίας της ΠΝΟ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 01, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.