Αλέκος Πάσχος: "Γνωριζόμαστε... ξέρετε ότι μπορώ..."

Αλέκος Πάσχος: "Γνωριζόμαστε... ξέρετε ότι μπορώ..."





Το ερώτημα που πρέπει να μας απασχολεί για την κάλπη της Κυριακής, είναι αν θέλουμε ένα σύγχρονο κράτος με επίκεντρο τον πολίτη και στόχο την ανάπτυξη. Χαρακτηριστικά που στην περίοδο της κρίσης είναι εξαφανισμένα.

Ενα σύγχρονο κράτος με μια δημόσια διοίκηση ανεξάρτητη, λειτουργική, ευέλικτη ένα κράτος που θα εξασφαλίζει την ανάπτυξη της χώρας, ενισχύοντας την εξωστρέφεια και την καινοτομία ως άξονες δημιουργικότητας.

Οι προγραμματικές θέσεις του Κινήματος Αλλαγής έχουν ως στρατηγική επιδίωξη της πολιτικής πρότασης την δημιουργία ενός ισχυρού επιτελικού, ψηφιακού, αποδοτικού και ποιοτικού Κράτους, που θα αξιοποιεί τις ικανότητες και δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού της διοίκησης, συνδυάζοντας τον έλεγχο απόδοσης και την αξιολόγηση με τη διαρκή επιμόρφωση και ανάπτυξη

Το πρόγραμμα “Σχέδιο Ελλάδα” στοχεύει στην μετάβαση από το σημερινό συγκεντρωτικό και αναποτελεσματικό Κράτος σε ένα νέο σύγχρονο σύστημα Πολυεπίπεδης & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με το Κεντρικό Κράτος σε στρατηγικό και επιτελικό ρόλο και με αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και πόρων στις Περιφέρειες και τους Δήμους, παράλληλα με ένα νέο πολυεπίπεδο σύστημα δημοκρατικού και συμμετοχικού προγραμματισμού και αξιολόγησης. Η αποτελεσματικότητα κάθε δημόσιας πολιτικής προϋποθέτει στον πυρήνα των στόχων της, την αλλαγή και την καινοτομία ως κυρίαρχα μέσα για την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος και την επίτευξη μιας δημοκρατικής, κοινωνικά δίκαιης & βιώσιμης ανάπτυξης για όλους.

Για να το πετύχουμε αυτό, δώστε μας την δύναμη την Κυριακή.
Δώστε μας την δύναμη να αλλάξουμε την Θεσπρωτία.
Δώστε μας την δύναμη να βάλουμε εσάς στο επίκεντρο.

Την Κυριακή η λογική επιστρέφει και μαζί με αυτή η ανθρωποκεντρική πολιτική στα χνάρια των αξιών της μεγάλης μας προοδευτικής παράταξης.

Την Κυριακή βοηθήστε μας να αλλάξουμε την χώρα.
Την Κυριακή κάντε μας αντίβαρο στην ανεξέλεγκτη δεξιά και στον ψηφοθηρικό ΣΥΡΙΖΑ.
Την Κυριακή βοηθήστε με προσωπικά για να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην ανάπτυξη της Θεσπρωτίας.

Γνωριζόμαστε... ξέρετε ότι μπορώ...
Αλέκος Πάσχος: "Γνωριζόμαστε... ξέρετε ότι μπορώ..." Αλέκος Πάσχος: "Γνωριζόμαστε... ξέρετε ότι μπορώ..." Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 05, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.