Θέλουν να κάνουν εκδήλωση "μνήμης" στον ποταμό Αχέροντα οι "Τσάμηδες"!!!


Θέλουν να κάνουν εκδήλωση "μνήμης" στον ποταμό Αχέροντα οι "Τσάμηδες"!!!




Ακόμη και στο σημείο να θέλουν να κάνουν εκδήλωση "μνήμης" στον ποταμό Αχέροντα, έφτασαν οι "Τσάμηδες"!!!. 
Κάθε φορά ξεπερνούν οι ίδιοι τα όρια της δικής τους προκλητικότητας. 
Στο πλαίσιο του εορτασμού της ανύπαρκτης "γενοκτονίας" τους, έριξαν σε τεχνητή λίμνη στην Αλβανία, ένα αναμμένο κερί, προκειμένου να δείξουν ότι δεν λησμονούν τους "προγόνους" τους. 
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Σπετίμ Ιντρίζι "θα θέλαμε να ανάψουμε ένα κερί στον ποταμό Αχέροντα της "Τσαμερίας" (έτσι χαρακτηρίζουν τη Θεσπρωτία). Θα χαιρόμασταν να ανάψουμε ένα κερί στον Αχέροντα για τους "Αλβανούς της Τσαμερίας ". 
Βέβαια, σε καμία περίπτωση οι Μουσουλμάνοι "Τσάμηδες", που έζησαν στη Θεσπρωτία δεν ήταν Αλβανοί, αλλά οι ακραίοι τους ονομάζουν, όπως θέλουν. Άσχετα αν οι περισσότεροι από αυτούς, λόγω των εγκλημάτων, που έκαναν συνεργαζόμενοι με τους Ιταλούς και Γερμανούς κατακτητές, κατέφυγαν στην Αλβανία.
Ταυτόχρονα ζήτησαν από την αλβανική κυβέρνηση, από την οποία δεν πήραν, βέβαια, απάντηση, τα νεκροταφεία στα χωριά Κογκλέρι και Κονίσπολη των Αγίων Σαρτάντα, να χαρακτηριστούν ως "μνημεία των "Αλβανών της Τσαμουριάς".
Θέλουν να κάνουν εκδήλωση "μνήμης" στον ποταμό Αχέροντα οι "Τσάμηδες"!!!  Θέλουν να κάνουν εκδήλωση "μνήμης" στον ποταμό Αχέροντα οι "Τσάμηδες"!!! Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουλίου 05, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.