Επεισόδιο στην Κεστρίνη για τις έρευνες υδρογονανθράκων (+ΒΙΝΤΕΟ)

 






Σκηνές άπειρου κάλλους σήμερα κοντά στο Ράι Θεσπρωτίας , απο υπαλλήλους της εταιρείας Geotec , οι οποίοι διενεργούν έρευνες για λογαριασμό της εξορυκτικής REPSOL .

Εντελώς παράνομα και απροκάλλυπτα σημάδευαν με τα γνωστα πασαλάκια , εντός της περιοχής Natura , καθώς και σε παρακείμενη ιδιοκτησία απο όπου δεν τους είχε δωθεί καμία άδεια.


Εξαγριωμένος ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία η οποία εκτός από την ταυτοποίηση στοιχείων ζήτησε από τους υπαλλήλους να αφαιρέσουν και τα πασαλάκια.!


Στο σημείο έφθασε και ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Θεσπρωτίας κ.Δημητρίου Βασίλης του συνδυασμού ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ, που τάσσεται κατά των εξορύξεων.

Δήλωσε πως ο Φορέας Διαχείρισης έχει απαγορεύσει τις έρευνες εντός των περιοχών natura, και ζήτησε από τους αγρότες που περνούσαν από το σημείο, να μην επιτρέψουν στην εταιρία να μπαίνει για έρευνα στα χωράφια τους, καθώς αγροτικά προϊόντα και πετρέλαια, δεν πάνε μαζί.
 
Επεισόδιο στην Κεστρίνη για τις έρευνες υδρογονανθράκων (+ΒΙΝΤΕΟ) Επεισόδιο στην Κεστρίνη για τις έρευνες υδρογονανθράκων (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουλίου 04, 2019 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.