Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής ο Μάριος Κάτσης

Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής ο Μάριος Κάτσης 


 


Ανακοινώθηκαν από την Κουμουνδούρου, οι τομεάρχες που θα ασκήσουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της ΝΔ. Σε ότι έχει να κάνει με τον τομέα των Εσωτερικών, αναλαμβάνουν πρόσωπα έκπληξη. Συγκεκριμένα, Τομεάρχης αναλαμβάνει ο Χρήστος Σπίρτζης με αναπληρωτή τομεάρχη τον Παύλο Πολάκη. 
Περιλαμβάνονται γενικά όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τον τομέα τη οικονομίας αναλαμβάνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νίκος Παππάς, την παιδεία ο Νίκος Φίλης, αντιπολίτευση στον υπουργό προστασίας του πολίτη θα ασκήσει ο άλλοτε «σύντροφος» του Γιάννης Ραγκούσης, ενώ η Κατερίνα Νοτοπούλου προήχθη Τομεάρχης Τουρισμού. ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο Οικονομικών, ο Γ. Κατρούγκαλος στο Εξωτερικών , η Εφη Αχτσιόγλου στο Εργασίας, του Ανδρέα Ξανθού στο Υγείας.
Στους "σκιώδεις"...και ο Μάριος Κάτσης ως Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής.

Σελίδες

Advertise & Backlinks on thespro.gr

Publish guest posts or dofollow backlinks on a trusted Greek news website (DA 35 / DR 33, 38K+ monthly visits).

Fast publication, real traffic, transparent metrics.

Contact: info@thespro.gr

📈 Looking for Greek guest post sites or backlinks for SEO? — thespro.gr is open for sponsored content, guest posts & link insertions.
Learn more →

© 2025 thespro.gr — Media & SEO Collaborations | Domain Authority 35 · Domain Rating 33

Από το Blogger.